Regionalne > Odense

przesada czy nie wolonosc seksualna

<< < (2/6) > >>

Manior:
Oświadczam stanowczo i dobitnie, że nic mnie nie łączy z towarzystwem zapoznanym przez Monikę ! niestety :(

W Odense jak i pewnie w innych duńskich miastach, każdy znajdzie to co go interesuje.
Może to być Kółko Różańcowe albo Kółko Innych zainteresowań. Z drugiej strony takie kółka nie pchają się nachalnie
do drzwi każdego mieszkańca (no może z wyjątkiem Świadków Jehowy), ale trzeba je znaleźć samemu.
Jedni idą na Salsa Party inni na Sex Party. Wolność, aż do znudzenia.
Nie piszcie mi tylko, że w Polsce takie rzeczy się nie zdarzają.

Pozdrawiam

Manior

Tula:
To ja wkleje, jak to robia sasiedzi ;):
http://www.polityka.pl/archive/do/registry/secure/showArticle?id=3359377

lilia:
Hmm...słyszałam o sytuacjach, kiedy po imprezach "integracyjnych" ludzie po pijaku uprawiają seks, potem udając,że nic nie pamiętają..Ale powtarzam -tylko słyszałam- ALE za to z dwóch niezależnych żródeł ;)

K3:

--- Cytat: gosc w 19 Wrz 2008, 12:04:53 ---Ostatnio zostałam zaprooszona przez swoich dunskich znajomych na prywatne party, wszystko bylo fajnie ale do czasu gdy nadmiar alkoholu zaczal dzialac, to co zobaczylam wprawilo mnie w oslupienie otoz kilka par zaczelo uprawiac sex inni sie przygladali spokojnie popijajac piwo, szczerze to mnie przytkalo, udalam ze jest ok, nie wiem jestem tu zbyt krótko, wiec moze swoboda seksualna jest tu normalna a orgiee to standart?, chetnie zapoznam sie z opiniami innych osób przbywajacych to dluzej

--- Koniec cytatu ---

adres poproszę  ;D ;D ;D

anha:

--- Cytat: K3 w 22 Wrz 2008, 00:28:51 ---adres poproszę  ;D ;D ;D

--- Koniec cytatu ---
No nareszcie ktoś się odważył prosić o coś o czym zapewne myśleli wszyscy wypowiadający się (i czytający)  ;D ;D ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej