Ogólne > Hydepark

zakupyyyyyy

<< < (3/9) > >>

Tula:
Ja jestem wielka fanka butikow Czerwonego Krzyza, podobnie jak w UK jestem wielka fanka charity shops. Jestem totalnie niemarkowa, nie znam sie na modzie i ogolnie taniej jest mnie ubierac niz zywic :D. Dlatego takie sklepy w mojej sytuacji to idealna opcja.

Jomir:
Na Amager w poblizu Opera Holmen. Zielonego pojecia nie mam jak sie ulica nazywa, ale kierujac sie na Opera Holmen, mozna tam dotrzec.

lilia:
To prawda, jeśli chodzi o markowe sklepy- Dania nie jest wyznacznikiem mody i chwała jej za to ;D
Nie cierpię chodzić nie wiadomo ile po sklepach- w Pl jest ich więcej, duuużo więcej (wyłączając Kph) i cieszy mnie, że jeśl iw Dk ubiorę dres, to naprawdę nikogo to nie zdziwi ;D Nie muszę się czuć dziwnie tylko dlatego,ze nie cierpię buszować po sklepach w poszukiwaniu "najnowszych, najmodniejszych" kolekcji ;)
Guzik mnie to obchodzi ;D

marti:

--- Cytat: lilia w 21 Wrz 2008, 14:24:43 --- cieszy mnie, że jeśl iw Dk ubiorę dres, to naprawdę nikogo to nie zdziwi ;D Nie muszę się czuć dziwnie tylko dlatego,ze nie cierpię buszować po sklepach w poszukiwaniu "najnowszych, najmodniejszych" kolekcji ;)
Guzik mnie to obchodzi ;D

--- Koniec cytatu ---

Ja na poczatku też bylam trochę zdziwiona modą w Danii.. Ale już się przyzwyczaiłam.. Nie szukam tu jakichś supermodnych ciuchów.. Jak znajdę coś fajnego, to kupuję.. A jeśli nie, to też nie ubolewam, bo jestem w Polsce 4-5 razy do roku i wtedy mogę kupić to, co mi odpowiada..
A co do tych dresów Lilia to ja mam to samo odczucie, w Polsce popatrzyli by na mnie jak na kretynkę jakbym wyszła w dresie... a tu nikogo to nie obchodzi jak chodzisz ubrana.. I mi sie to podoba.. Przynajmniej jeden stresik odpada, bo ubierasz to co wygodne, a nie to w czym chcieli by Cie ludzie widzieć..

baletnica:

--- Cytat: Tula w 21 Wrz 2008, 09:48:31 ---Ja jestem wielka fanka butikow Czerwonego Krzyza, podobnie jak w UK jestem wielka fanka charity shops. Jestem totalnie niemarkowa, nie znam sie na modzie i ogolnie taniej jest mnie ubierac niz zywic :D. Dlatego takie sklepy w mojej sytuacji to idealna opcja.

--- Koniec cytatu ---
Tula, a w tych sklepach to odzież używana dobrze rozumiem ? fajnie się tam można ubrać?? i gdzie mniej wiecej się te sklepy znajdują ?

pozdrawiam

Mirra dzięki za info o sklepie na amager

Mała z Arhus też Ci dziękuję - ale do Aalborga mam ponad 400 km :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej