Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...

poszukuje motocyklistów!!!

(1/2) > >>

pajdusek:
Witam poszukuję polaków którzy jezdzą na motorach w celu wspólnych przejazdzek jak ktos taki wogóle tutaj jest pozdro!!
 ;D

wlodo:
Witam, no niestety sprzedalem swojego sprzeta:( a tak bym sobie pojezdzil:( jak tylko kupie to sie na pewno odezwe:)

pajdusek:
Cieszę się bardzo i czekam aż zakupisz moto może chcesz bandita mojesgo bo mam 600 a chhce teraz 1200 jak co to daj cynk,czekam jak będziesz gotowy to ruszamy a latem jak cię intersuje to do polski tak 2 razy lecę motorkiem wielkie pozdro i wkońcu ktoś kto kocha BIKE!!!! :)

zinekzx:
Witam ja mieszkam w Aalborgu,kawałek ale co to dla moto.Podobnie jak Kolega jestem podczas zmiany-chcę Kawę 636.mam też Husaberga i Dniepra.Fajnie by było spotkać się na wiosnę  i razem polatać.Na pewno kilka razy w przyszłym roku będę leciał moto do kraju na zloty,a może tutaj są jakieś?pozdrawiam

pajdusek:
Witam
Super że grono się powiększa bo jazda samemu zaczyna być nudna tutaj,ekstra naprawdę i jak będziecie gotowi i chętni do jazdy napiszczie i odezwijcie się,niedługo załoze taki temat tylko dla motomaniaków gdzie będziemy umawiać się na wypady i może jakieś stałe latem spotkania dla motocyklistów.Wielkie pozdro dla maniaków moto i innych ekstremalnych sportów!!.

[Posted on: 18 Październik  2008, 17:15:02]
Witam
Polowi przygotowuję się na jakieś latanko może jest więcej chętnych na jakieś latanko proszę się wpisywać jak ktoś taki jest.
Pozdro!!!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej