Regionalne > Odense

Zabawa andrzejkowa w Odense

(1/6) > >>

neletop:
Klaniam sie.
Udalo nam sie (Zwiazek Polakow Fionia) zarezerwowac sale na zabawe andrzejkowa. Niestety soboty nie wchodza w rachube. Zabawa moze sie odbyc w piatek 14.11.08 w tych samych lokalach co zawsze, czyli w Brændekilde Forsamlinghus.
Wiele osob pracuje, wiec termin rozpoczecia imprezy moze byc 20:30.
Jest zainteresowanie?
Kto sie zglasza i ile osob? (moj mail jest na moim profilu)
Przyjdziecie na czas? (odwieczny problem z Polakami, na zabawy dunskie wszyscy przychodza na czas, na polskie z 2 godzinnym poslizgiem)- nas organizatorow to delikatnie mowiac wykancza, a robimy za friko.

zuzza:
hejka super ze znalazlo sie to ogloszonko na tym portalu bo co doostatnie imprezy to bylismy zawiedzeni bo nikt niewiedzial gdzie znajduje sie ta impreza  a pytanko mam jeszcze  jak ma wygladac ta impreza ? jestesmy tu krutko i fajnie bylo by gdyby ktos to naswietlil

GoTTie:
Jak tylko bedzie ustalony i klepniety termin to dajcie znac a zamieszcze ogloszenie na glownej stronie.

neletop:

--- Cytat: GoTTie w 07 Paź 2008, 20:38:35 ---Jak tylko bedzie ustalony i klepniety termin to dajcie znac a zamieszcze ogloszenie na glownej stronie.

--- Koniec cytatu ---

Dzieki, na pewno skorzystamy z tej mozliwosci umieszczenia tej informacji na glownej stronie (za pare dni jak wroce z delegacji).

Jesli chodzi o termin, to sala jest zaklepana, nasze kalendarze tez..
Umieszczajac sie na forum, chodzilo nam o zmierzenie temperatury potoczenia (czy jest zainteresowanie)

janusz Odense:
Jestem przekonany, że po zamieszczeniu ogłoszenia o Zabawie Andrzejkowej na portalu- braknie miejsca na sali w Brændekilde.Jest tylu Polaków w okolicy,tylko że nie wiedzą o imprezach i... . nie bardzo wiedzą gdzie to jest.A warto zajrzeć,bo w porównaniu z duńskimi zabawami to Duńczycy biją nas tylko punktualnością   8)-natomiast gościna i atmosfera jest typowo polska :),co jest niewątpliwie zasługą organizatorów :-*.Przy okazji chciałbym zaapelować do rodaków mieszkających w Odense lub okolicach-szukam grających na gitarze lub na klawiszach-może udałoby nam się zagrać na imprezie!.Za zgodą organizatorów oczywiście!.Mój nr 35104118 , 50184427 ( dzwonić po 20 pażdzierniku).Pozdrawiam!.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej