poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: Mail z LO  (Przeczytany 3344 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

tlen44

• Gość
Mail z LO
« dnia: 21 Paź 2008, 14:24:19 »
Jezeli jest to mozliwe, prosze o pomoc w nastepujacej kwesti.
Zlozylem wniosek do LO o karte kredytowa. Dostalem maila z potwierdzenie pozytywnego rozpatrzenia wniosku i wiem, ze mam wyslac jopie jakiegos dokumentu ze zdjecie. Mam pytanie, czy ma to byc skan wyslany mailem, czy wysylka my byc dokonana listownie? Nie moge tego wywnioskowac z kontekstu. Ponizej mail z LO. Z gory dzieki za pomoc.

Ansøgning om LO Plus Guldkort

Din ansøgning om LO Plus Guldkort er bevilget. For at vi kan sende dit kort, skal vi bede dig sende kopi af
billedlegitimation (pas eller kørekort) til adressen herunder. Send venligst dette til os snarest muligt.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på nedenstående telefonnummer eller e-mail.

Med venlig hilsen
LO Plus Guldkort

Denne e-mail er udsendt automatisk og kan ikke besvares. Hvis du har spørgsmål omkring LO Plus Guldkort, kan du skrive til os på guldkort@loplus.dk.

LO Plus Guldkort - Postboks 2213 - 1018 København K
www.loplus-guldkort.dk - E-mail:guldkort@loplus.dk - Telefon: 33 42 37 10 - Telefax: 33 42 37 11
Ansvarlig udsteder af LO Plus Guldkort er EnterCard Danmark (cvr-nr 30072030), filial af EnterCard Norge AS (org-nr 980844854).

K3

• Gość
Odp: Mail z LO
« Odpowiedź #1 dnia: 21 Paź 2008, 15:28:23 »
Jezeli jest to mozliwe, prosze o pomoc w nastepujacej kwesti.
Zlozylem wniosek do LO o karte kredytowa. Dostalem maila z potwierdzenie pozytywnego rozpatrzenia wniosku i wiem, ze mam wyslac jopie jakiegos dokumentu ze zdjecie. Mam pytanie, czy ma to byc skan wyslany mailem, czy wysylka my byc dokonana listownie? Nie moge tego wywnioskowac z kontekstu. Ponizej mail z LO. Z gory dzieki za pomoc.

Ansøgning om LO Plus Guldkort

Din ansøgning om LO Plus Guldkort er bevilget. For at vi kan sende dit kort, skal vi bede dig sende kopi af
billedlegitimation (pas eller kørekort) til adressen herunder. Send venligst dette til os snarest muligt.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på nedenstående telefonnummer eller e-mail.

Med venlig hilsen
LO Plus Guldkort

Denne e-mail er udsendt automatisk og kan ikke besvares. Hvis du har spørgsmål omkring LO Plus Guldkort, kan du skrive til os på guldkort@loplus.dk.

LO Plus Guldkort - Postboks 2213 - 1018 København K
www.loplus-guldkort.dk - E-mail:guldkort@loplus.dk - Telefon: 33 42 37 10 - Telefax: 33 42 37 11
Ansvarlig udsteder af LO Plus Guldkort er EnterCard Danmark (cvr-nr 30072030), filial af EnterCard Norge AS (org-nr 980844854).

jest napisane: masz wysłać na adres podany poniżej....

a jeśli masz pytania to możesz się zwrócić telefonicznie, lub za pomocą e-maila

Offline Manior

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 1
  • -Otrzymane: 17
  • Reputacja: +16/-6
« Odpowiedź #2 dnia: 21 Paź 2008, 19:45:56 »
Może jest taka opcja wysłania skanu mailem, ale ja również radziłbym zadzwonić do nich i upewnić się, że oni to zaakceptują.

K3

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 21 Paź 2008, 21:17:10 »
Może jest taka opcja wysłania skanu mailem, ale ja również radziłbym zadzwonić do nich i upewnić się, że oni to zaakceptują.

wiesz, ja to tak rozumiem: wysłać na adres poniżej - znaczy wysłać pocztą....

a e-mail jest podany w zdaniu, które zaczyna się "jeśli masz pytania...."

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #3 dnia: 21 Paź 2008, 21:17:10 »

pozwolenie via mail - link

Zaczęty przez dksa90Dział Praca w Danii

Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 6288
Ostatnia wiadomość 12 Lip 2007, 21:17:25
wysłana przez dksa90
Automatyczny mail ze Skat -tlumaczenie

Zaczęty przez Ania_aiDział Tłumaczenia