Regionalne > Århus, Aalborg ...

Komputer

<< < (3/6) > >>

K3:

--- Cytat: lowman-Aars w 17 Lis 2008, 20:15:50 ---Czasami warto poczekac na promocje w Bilce mozna kupic po dobrej cenie niezly komp z dobrymi parametrami. W Polsce nie ma szans zebys kupil taki komp. w tej samej cenie.Chyba ze masz jakies uklady w hurtownii :-)
 Roznica tylko w klawiaturze i oprogramowaniu jesli ci to nie stwarza problemu to Polecam zakup w Danii.

--- Koniec cytatu ---

Bilka, Foetex, Fona, Merlin to nie s sklepy do kupowania sprzętu... zawsze się przepaca....

heniu88:

--- Cytuj (zaznaczone) ---www.shg.dk
--- Koniec cytatu ---
albo ja czegoś nie widzę, albo mają strasznie słaby wybór, a te podane zestawy są moocno średnie...
Orientuje się ktoś może co do jakiegoś sklepu online gdzie istnieje możliwość skonfigurowania sobie własnego zestawu?

--- Cytuj (zaznaczone) ---duży wybór a ceny znacznie niższe czasami niż w marketach....
--- Koniec cytatu ---

vs

--- Cytuj (zaznaczone) ---Bilka, Foetex, Fona, Merlin to nie s sklepy do kupowania sprzętu... zawsze się przepaca....
--- Koniec cytatu ---
8)

K3:

--- Cytat: heniu88 w 18 Lis 2008, 22:34:56 ---albo ja czegoś nie widzę, albo mają strasznie słaby wybór, a te podane zestawy są moocno średnie...
Orientuje się ktoś może co do jakiegoś sklepu online gdzie istnieje możliwość skonfigurowania sobie własnego zestawu?

--- Koniec cytatu ---

mały wybór ??

przejdz sie do elgiganteen.... tam zobaczysz co to mały wybór.....

a na shg.dk: Produkter > Hardware i masz wszystko.... CPU, plyty główne, grafika, RAM, akcesoria itp itd...
czegoś ci brakuje ??

anha:

--- Cytuj (zaznaczone) ---Orientuje się ktoś może co do jakiegoś sklepu online gdzie istnieje możliwość skonfigurowania sobie własnego zestawu?

--- Koniec cytatu ---
Podałam wcześniej adres takowego.

heniu88:
mea culpa, przeoczyłem adres

--- Cytuj (zaznaczone) ---a na shg.dk: Produkter > Hardware i masz wszystko.... CPU, plyty główne, grafika, RAM, akcesoria itp itd...
--- Koniec cytatu ---
ups wtopa nr 2 - sprawdziłem tylko gotowe zestawy...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej