Ogólne > Hydepark

Narzekalnia

<< < (27/105) > >>

Tula:

--- Cytat: Mirra w 08 Mar 2009, 22:43:52 ---Ze nie wspomne, ze dzien kobiet wymyslili komunisci....
--- Koniec cytatu ---
A skad. Dzien kobiet upamietnia walke sufrazystek, zwroc zreszta uwage na to, ze w Danii nazywa sie to miedzynarodowy dzien walki kobiet. To tylko w demoludach sie tak przyjelo, ze to rąsia, gozdzik i cmok nonsens.

Jomir:
No ja o tych gozdzikach dla traktorzystek...

edith:
Mirra zazdroszcze Ci dunskiego meza.Probuje wychowac sobie polskiego ale to orka bez dnia przerwy.I chyba nie osiagne rezultatu :( :'( I chyba stad te bole glowy he he.Jednak mam syna 8 letniego i corke 13 letnia i na pewno je uswiadomie co i jak,Czym skorupka za mlodu itd. :) I OLAC dzien kobiet!!! ;D :o

Jomir:
No moja juz prawie dorosla corka wciaz sie pyta gdzie takiego drugiego znalezc :)
Cale rodzinne kuzynowstwo niestety dla niej za mlode... :)

A jesli chodzi o narzekanie.... kurde za dwa tygodnie lapke mi pokroja... przez dwa tygodnie zero pisania na komputerze i kabusewania samochodem...

duza z Vejle:
Wklepałam "Helle Helle" w Google, bo kobita jest fantastyczna i chciałam zobaczyć, czy jest tlumaczona na polski. Jedyne, co znalazłam, to cytat Malej z Århus, że potrzebuje sprawozdania z twórczości. No i jak poszło, mała?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej