Ogólne > Hydepark

Narzekalnia

<< < (38/105) > >>

inka25:
hej odpuszczam sobie jakiekolwiek sadzenie sie o odszkodowanie, nie zalezy mi an tym, jestem z natury przezorna i ubezpieczylam sie juz dawno od takich nieszczesliwych wypadkow:-) nie mialabym ani sily ani ochoty mowiac brzydko uzerac sie z urzednikami, to nie na moje nerwy:-) pozdrawiam

mala_z_Aarhus:
A niech to. Czekalam 10 miesiecy na DVD-video w bibliotece. Dostalam i okazalo sie, ze ani moje DVD, ani komputer nie moze tego odtworzyc, bo to Blu-ray Disc.  :(

madzialenasz:
Znowu podjadlam Mojego ulubionego ciasta z Lidla..... i znowy tylka nie chce mi sie ruszyc ani na silownie, ani na rower......Czy mozna to lenistwo wytlumaczyc wplywem pogody?albo to ciatsto tak mnie zapchalo ze ruszyc sie nie moge...wrrrr, znowu jechalam do domu 45 min, zamiast 25 min..... glupie korki, 50 tys swiatel, i duzo ludzi, ktorzy zamiast jechac "parkuja"  ;D, rany tam gdzie trzeba jechac 70 to trzeba.... nie ma tam znaku z literka P :-\

[Posted on: 23 Lipiec  2009, 16:33:33]
Wlasnie zrobilam juz  3 z kolei sæbebehandling na schodach.... zostalo jeszcze okolo 7 razy...i tak w kolko :(. Mama nadzieje ze chociaz efekt bedzie powalajacy ;D

jaclaw6:
To ja też ponarzekam z Wami: mam 25000 koron do zapłacenia skatowi ??? Szlak mnie trafia bo nikt nie potrafi lub nie chce mi wytłumaczyć dlaczego.Czy ktoś potrafi mi to jakoś sensownie wytłumaczyć bo duńscy urzędnicy śmieją mi się w twarz i mówią trzeba płacić. Powinienem narzekać czy nie? ;D

madzialenasz:
Tak to jest powod do narzekania, ale i nadaje sie tez do watku o podatkach ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej