Ogólne > Hydepark
Narzekalnia
neletop:
--- Cytat: Klingon2 w 23 Wrz 2009, 10:51:52 ---Czasami mam dosyć czytania wypowiedzi na forum pełnych złości i pogardy. :(
--- Koniec cytatu ---
Jak sie nazywa to anty forum narzekalni? To byla jakas dluga nazwa.
Moze tam powinienes zajrzec.
rex11:
Zelandio mozesz pić do mnie co niemiara i tak się do ciebie nie odezwę, błeeeeee :P
Solvej:
??? ??? ???
Ja nie udezylam w stol ... ::) ;D
pssst rex :-X
......
aaaaaaaaaaaaa to te gwiazdki :D:D:D
Liwia:
A ja sobie w takim razie ponarzekam na moją szkołę i jej durne pomysły na niby poważne projekty. W tym tygodniu robiliśmy projekt o ochronie środowiska i nie wiedzieć czemu śpiewaliśmy przy tym jakieś durne piosenki o Jezusie i tańczyliśmy. Jakby to miało jaki kolwiek związek z tematem. Ogólnie czuję się jak w podstawówce a nie na studiach, ale jeszcze tylko 8 miesięcy i zmieniam uczelnię. A tak poza tym to duński mi w ząb nie idzie. Apropos zębów to muszę chodzić do dentysty co miesiąc i kosztuje mnie to fortunę. Nie cierpię swojej pracy... No i jeszcze irytują mnie osoby z mojej grupy, które notorycznie ciamią w trakcie lunchu. No i jeszcze tak na koniec, jesień się zaczyna i znowu będzie szaro, buro i ponuro.
misiok:
a ja lubię jesień i zacznę z innej beczki. Znalazłem pracę. Nie jest to jakiś szał ale da radę za to żyć.
A tak aby nie było że nie na temat i wszystko jest OK ;D to poproszę nazwę Hydraulika po Duńsku lub innej specjalizacji która by się zajęła odetkaniem rury w zlewie. Wszystkie metody dunskie i polskie wykorzystałem razem z spiralą i niestety lipa straszna.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej