Ogólne > Hydepark

Narzekalnia

<< < (57/105) > >>

ii:
A co wy myślicie ze skat tych waszych bzdur nie czyta? wszędzie są zatrudnieni ludzie do monitorowania netu, gazet, ogłoszeń

jamjurand:

--- Cytat: ii w 30 Wrz 2009, 16:36:09 ---A co wy myślicie ze skat tych waszych bzdur nie czyta? wszędzie są zatrudnieni ludzie do monitorowania netu, gazet, ogłoszeń

--- Koniec cytatu ---

Uspokuj sie  :) ?? Sadzisz, ze skat bedzie tracil pieniadze na etat dla szpiegotlumacza do czytania anonimowych postow i po to zeby znalezc i skonfiskowac pare starych aut i po to zeby je magazynowac latami? Policja i tak wylapie ofiary, ale pod warunkiem, ze majac duze luzy beda mocno znudzeni. To Dania a nie ZSRR.

Juta:

--- Cytat: ii w 30 Wrz 2009, 16:36:09 ---A co wy myślicie ze skat tych waszych bzdur nie czyta? wszędzie są zatrudnieni ludzie do monitorowania netu, gazet, ogłoszeń

--- Koniec cytatu ---

Jasne. A za mna jezdzi czarna wolga, pod oknem stoja panowie w czerni. A krasnoludki wyzeraja mi z lodowki.
Ludzie, nie popadajmy w paranoje. Skat nie wyrabia sie ze swoimi normalnymi obowiazkami, nie jest w stanie skontrolowac czy placimy uczciwie podaki, a co dopabuse czytac nasze wypociny na forum.

vera:

--- Cytat: Juta w 30 Wrz 2009, 18:35:49 ---Jasne. A za mna jezdzi czarna wolga, pod oknem stoja panowie w czerni. A krasnoludki wyzeraja mi z lodowki.
Ludzie, nie popadajmy w paranoje. Skat nie wyrabia sie ze swoimi normalnymi obowiazkami, nie jest w stanie skontrolowac czy placimy uczciwie podaki, a co dopabuse czytac nasze wypociny na forum.

--- Koniec cytatu ---
u mnie to samo, oni są wszędzie....... ;D ;D ;D ;D ;D

lak:
wie ktos jak sa po dunsku swiece zarowe? tzn te swiece z samochodu  ;)
niestety moj mechanik nie gawarit po angielsku  :'(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej