Ogólne > Hydepark
Narzekalnia
Majkelek:
--- Cytat: gosciu w 14 Lis 2008, 19:30:54 ---przenosze post do wlasciwego tematu:
Chyba wielu uczestnikow tego forum byloby bardzo zadowolonych gdyby pani Mira nie zabierala glosu w sprawach na ktorych sie nie zna, ale ona musi skomentowac kazdy post i przy okazji siebie zareklamowac.
Kobieto po co opowiadasz tyle o sobie? kogo to interesuje? ciekawe kiedy poda nam pani numer butow i biustonosza, bo wszystko inne juz znamy...........i pochodzenie pani dzieci i ich choroby i zdolnosci i historie zycia mamuski........
moze raczej zacznie pani pisac blog
a moze moderatorzy zaczna wycinac posty nie na temat pisane przez te osobe?
Pani Tula jest uzalezniona od pani Miry i to widac, oj widac........... a tamten post prosze usunac, mysle ze tu jest wlasciwe misjce?
--- Koniec cytatu ---
Ufff... nie tylko ja uważam że ona czasem gada od rzeczy. Może to schizofrenia albo mitomania. Kto by tam nie zwariował gdyby mąż miał Cię gdzieś i do kina łaził z kumplem, a samą zostawiał z psem. Po prostu nie zwracajcie na to uwagi niech kobieta czuje się potrzebna i ma chwile szczęścia.
Tula:
Majkelek, nie przeginaj.
Pogoda na Amager jest po prostu ohydna... Snieg z deszczem, a fe.
veti:
Tak sledze te wszystkie dyskusje i zastanawia mnie jedna rzecz. Dlaczego na tym forum co drugi temat to narzekanie na wszystko ? Ten watek zapoczątkowała dyskusja do plusach i minusach życia z Danii i porównaniu do Szwecji. Tak się składa, że od dłuższego czasu śledzę również forum Polonii szwedzkiej i tam jakoś nie widzę tylu narzekań, frustracji, itp.
Czy z tego wynika, że w Szwecji żyje się lepiej, łatwiej, przyjemniej ? Czy może duńska Polonia jest bardziej "marudna" ?
Nie mam zamiaru tym wpisem obrażać nikogo bo sam póki co tu mieszkam wiec mam podobne problemy co reszta. Chodzi mi raczej o porównanie wpływu danego kraju na nastrój mieszkających w nim mieszkańców.
Jomir:
Wkurza mnie, ze jak Majkelek potrzebuje pomocy, to pisze do mnie na priva, a teraz mi dooope obrabia...
Oj, nieladnie, nieladnie....
Ale skoro mu po tym lepiej...
Ps.
Kiedys Majkelku dorosniesz, znajdziesz kobiete swojego zycia i wtedy dowiesz sie, ze kazdy potrzebuje oddechu nawet w najbardziej udanym malzenstwie. Tak jak w kazdym malzenstwie musi byc miejsce na indywidualne hobby. Bo udane malzenstwo polega na "patrzeniu w ta sama strone", a nie kurczliwym trzymaniu sie za rece. Zycze CI bys kiedykolwiek taki stan osiagnal.
A moj pies... 5 godzin w tygodniu pracuje dle ludzi niepelnosprawnych.... Moze jakbys zobaczyl szczescie tych ludzi wynikajace z mozliwosci obcowania z Rudym, uwierzylbys, ze mozna kochac psa, tak samo jak czlowieka... I obys Ty zrobil kiedykolwiek tak duzo dla innych jak ten czworonog.
Tula:
--- Cytat: veti w 16 Lis 2008, 14:10:07 ---Tak sledze te wszystkie dyskusje i zastanawia mnie jedna rzecz. Dlaczego na tym forum co drugi temat to narzekanie na wszystko ? Ten watek zapoczątkowała dyskusja do plusach i minusach życia z Danii i porównaniu do Szwecji. Tak się składa, że od dłuższego czasu śledzę również forum Polonii szwedzkiej i tam jakoś nie widzę tylu narzekań, frustracji, itp.
Czy z tego wynika, że w Szwecji żyje się lepiej, łatwiej, przyjemniej ? Czy może duńska Polonia jest bardziej "marudna" ?
Nie mam zamiaru tym wpisem obrażać nikogo bo sam póki co tu mieszkam wiec mam podobne problemy co reszta. Chodzi mi raczej o porównanie wpływu danego kraju na nastrój mieszkających w nim mieszkańców.
--- Koniec cytatu ---
To szalenie ciekawe, co piszesz; nie bywam na drugim forum i nie mam takich obserwacji, ale jesli jest, jak mowisz, to rzeczywiscie zastanawiajace, bo zadaje klam twierdzeniu, ze "Polak tak ma". Mam kilku znajomych w Szwecji, ale oni to mniej wiecej narzekaja w podobnym stopniu do mnie ;).
Nawiasem mowiac, ja nie moglabym mieszkac w Szwecji. Dania to juz pachnie komuna, ale Szwecja to JEST komuna ;).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej