Ogólne > Hydepark

Narzekalnia

<< < (75/105) > >>

madzialenasz:
Ten utwor odzwierciedla wlasnie moje samopoczucie, ktore jest ze mna od jakiegos czasu...:(((((

//www.youtube.com/watch?v=kXYiU_JCYtU

luter6:
a ja juz nie bede narzekał tylko tak sobie wstałem dzisiaj o 7.30, zobaczylem ten mrozny ale słoneczny poranek i stwierdzilem ze zjezdzam na stale do PL :)! tak zrobie, na koniec listopada zmywam sie z tej nudnej Danii ;) !!!

KoerOne:
Kurde bele.
Przyjechałem do CPH po dwóch latach przerwy ::) , byłem rolowany na kasę cały 2008 rok  >:( to się wkurzyłem na ten bajzel i zjechałem do PL co jak się okazało było jeszcze gorszym rozwiązaniem   :'( , a tu się okazuje że dalej w CPH polacy rolują polaków. Nie wiem jaką chorą satysfakcję daje to naszym rodakom  ??? ale strasznie mnie to denerwuje jak patrzę załóżmy na mniejszość turecką, dlaczego oni się wspieraja a "nasi" tylko patrzą jak wbić swojemu kij w plecy i sypnąć piaskiem w oczy??????????? Może mamy zakodowaną w genach nienawiść do swoich co to im sie może za bardzo udać i profilaktycznie sie ich gnoi. strach przed konkurencją?  :-[ 
Szlag by trafił wszystkich rolasów czychających na biedotę, dam się porolować jeszcze troche i spadam na północ gdzie mniej jest wystawkoszperaczy, tanichwódkopijców oraz pseudocwaniaków z kielnią w ręku. Współczuję sobie narodowości.
Uff. no to tyle. zdeka mi zeszło.  8)

roga:

--- Cytat: KoerOne w 23 Paź 2010, 13:31:27 ---Przyjechałem do CPH po dwóch latach przerwy ::) , byłem rolowany na kasę cały 2008 rok  >:( to się wkurzyłem na ten bajzel i zjechałem do PL co jak się okazało było jeszcze gorszym rozwiązaniem   :'

--- Koniec cytatu ---
"zjechałem do PL co jak się okazało było jeszcze gorszym rozwiązaniem" ::)   

jeni:

--- Cytat: KoerOne w 23 Paź 2010, 13:31:27 ---Kurde bele.
Przyjechałem do CPH po dwóch latach przerwy ::) , byłem rolowany na kasę cały 2008 rok  >:( to się wkurzyłem na ten bajzel i zjechałem do PL co jak się okazało było jeszcze gorszym rozwiązaniem   :'( , a tu się okazuje że dalej w CPH polacy rolują polaków. Nie wiem jaką chorą satysfakcję daje to naszym rodakom  ??? ale strasznie mnie to denerwuje jak patrzę załóżmy na mniejszość turecką, dlaczego oni się wspieraja a "nasi" tylko patrzą jak wbić swojemu kij w plecy i sypnąć piaskiem w oczy??????????? Może mamy zakodowaną w genach nienawiść do swoich co to im sie może za bardzo udać i profilaktycznie sie ich gnoi. strach przed konkurencją?  :-[ 
Szlag by trafił wszystkich rolasów czychających na biedotę, dam się porolować jeszcze troche i spadam na północ gdzie mniej jest wystawkoszperaczy, tanichwódkopijców oraz pseudocwaniaków z kielnią w ręku. Współczuję sobie narodowości.
Uff. no to tyle. zdeka mi zeszło.  8)

--- Koniec cytatu ---

Mądry Polak po szkodzie? A co tam – nawet po szkodzie jest głupi. ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej