Ogólne > Hydepark
Narzekalnia
kopytko:
''Seksualna, niebezpieczna'' ;) Ciesz się,że możesz to chociaż zanucić. Moi duńscy sąsiedzi słuchali ''muzyki'', której zanucić się nie da...
jamjurand:
Odnawiam watek :)
Wpadlem dzis na mine kupujac zeberka swinskie Jensena (dobrze ze za pol ceny) Kto jada takie swinstwa i co to za mecyja? Slodki sos, pewnie tez uzywany do deserow, minimum miesa, duzo tluszczu, co to za syf, kto to wymyslil? Oczekuje wyjasnien, najchetniej od korpulentnych kobiet po 40 :)
z powazaniem
ze spychowa
cwsm111:
:)))
Ja kilka tygodni temu naciąłem się w Bescie na podobna ofertę tej samej firmy , widać nic się nie zmieniło.
Ja zmarnowałem kasę na 4 paczki a miny gości bezcenne.
jamjurand:
--- Cytat: cwsm111 w 13 Wrz 2011, 19:39:21 ---:)))
Ja kilka tygodni temu naciąłem się w Bescie na podobna ofertę tej samej firmy , widać nic się nie zmieniło.
Ja zmarnowałem kasę na 4 paczki a miny gości bezcenne.
--- Koniec cytatu ---
Najgorsze jest to, ze koles zaprosil mnie dwukrotnie na urodziny do Jensens Bøfhus i wiem, ze wszystko tam to niejadalne superbadziewie.
Kiedys kupilem spareribs na wynos w cofoco (byla nawet kolejka), podobne przezycie, napisalem drwiacego maila: ze pewnie dlugo szukali takiego kucharza kompletnie pozbawionego ambicji; przyznali mi racje, przeprosili, proponujac pelny obiad na 2 osoby, kiedy mi sie spodoba i dlugo nie czekali bo mam dobre serce :)
cwsm111:
Tylko że te żeberka chociaż można było oblizać D w porównaniu z moim najlepszym zakupem kawałem świni przygotowanej na grilla , szczelnie zamkniętej, producent ok, termin też ładny ,ponad półtorakilogramowy kawał prosiaka ,sałatka zrobiona, piwo zimne ziemniaczki pieką się na ruszcie dorzucam mięsko kilkanaście minut na białych węglach , kroimy i pierwszy kęs Potem drugi trzeciego nie było, mięso do reklamówki i do kosza ,roztwór nasycony soli ,zęby stawały w poprzek a skóra na wewnętrznej stronie policzków jak skórka pomarańczowa , na obiad dla gości sałatka ziemniaki i piwo. Od tego momentu mieso z Super Besta dalekim łukiem omijam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej