Ogólne > Hydepark

Narzekalnia

<< < (87/105) > >>

psychopata:
Dokladnie, Marysha. Gdyby im zalezalo na zdrowiu ludu, obnizyliby podatki na warzywa i owoce.

jamjurand:
Wbilem sie na mine  >:(
Dwa miesiace temu, koles namowil mnie na ekologiczne pol jagniecia; bylem przekonany, ze bedzie to podzielone na czynniki pierwsze, niestety bylem w bledzie. Nie posiadam umiejetnosci, tasaka, siekiery czy nawet pily do miesa.Moja irytujaca bezmyslnosc; ide zaraz do pobliskiego halala zapytac za ile podejmie sie zadania.Wiem, wiem, ze na necie sa instrukcje :)

vordingborg:
Z Danish Crown wywalają pracowników słyszałem dziś że od 250 do 500 osób pewnie któryś będzie chętny i ci pomoże  . Ciekawe czy to pierwsze efekty nowego podatku  ???

[Posted on: 06 Paź 2011, 16:53:29]
A wiecie że już opracowywane są plany podwyższenia akcyzy na piwo    :( oficjalnie  głównym powodem jest to że duńskie małolaty chleją najwięcej w europie 2x więcej. A nieoficjalnie wiadomo że chodzi o kasę, doprowadzi to tylko do jeszcze większego bezzrobocia. Już się mówi że małe browary zaliczą padaczkę http://politiken.dk/tjek/ECE1413176/mikrobryggerier-frygter-regeringens-nye-oelafgift/, bo kto tu będzie kupował jeśli małe piwo już kosztuje ca 8dk :-\ ale jest na to metoda to samo kilkukrotnie tańsze z Niemiec  :D. Ciekawe kto tu się zajmuje gospodarką,  może jakiś komornik ???

M z Horsens:
Jakiś dupek ukradł żonie rower z pod pracy,zapięty chyba pod pachą poniósł ;D.ha,nic śmiesznego musialem kupić drugi >:(

varszafiak:
Dzisiejsze menu w żłobku u mojego syna :

Ryz z ketchupem  :o

a oni się dziwią ze nie zjadł.   ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej