Ogólne > Hydepark

Narzekalnia

<< < (89/105) > >>

Domnik:
Podpieprzyli mi rower, postawiłem go koło centrum, stał tam noc, rano go nie było :D hahah, trzeba kupić nowy :DDD
Jedyne co jest dobre, to to że tylna tarczówka już ledwo co działała, bo nie wymieniłem jeszcze oleju po zimie, więc może złodziej będzie miał o kilka zębów mniej jak walnie w mur nie hamując :D

theodorobert ale chociaż chcesz dla nich dobrze, a nie siedzisz na dupie z piwem na bezrobociu w polsce ;) jeszcze Ci za to podziękują :D

ktoś tam jeszcze pisał o podwyżkach na piwo.. i dobrze, latają tu 15 latki nawalone, co kilka dni impreza. moim zdaniem b.dobry pomysł o 100% ceny mogliby podnieść :D bo jak kto chce, to sb z niemiec sprowadzi, a małolat nie ma jak, i zamiast nawalić się jak świnia, wypije te kilka piw, i gitara :D

vordingborg:
Jak piwo będzie za drogie  :-\ to nawali się winem  :o a jak podniosą ceny na wino  >:( to nawali się wódą  :P ...
Czyli ........ Gdzie diabeł nie może  tam babę poślę....
 Pozdro dla Helle i jej kuchennych rewolucji.

varszafiak:
w Warszawie 24 stopnie C,  w Lodzi 27 C, a w Kopenhadze w weekend ma byc 16 C  , 8 w sobote i 8 w niedziele.   >:(   >:(

varszafiak:
"Duńskie " termometry oszukuja.
Na naszym 21.6, a marzną mi ręce... klawiatura zimna, kawa jeszcze nie zrobiona...

siudemka1972:
Varszafiak ma perspektywy piękne i naSZeka;-)kaloryfer na 5 kawkę zrobić i piękny dzień się zaczyna..komputer tylko dla Ciebie..a ja muszę iść w ten upalny dzień do dentysty z naszym półtorarocznym nieokiełzanym szczęściem i już od tygodnia się zastanawiam ile zapłacę za szkody wyrządzone Pani dentystce;-(  i brzuch mnie boli na sama myśl o Pani zebolog:-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej