Ogólne > Podatki
Jak się rozliczyć ze skat w 2008
Juta:
--- Cytat: klemens w 06 Gru 2008, 16:12:57 --- Tylko glupki placa tutaj pelny podatek.
--- Koniec cytatu ---
Zalosna prowokacja ::)
North:
Czy moze mnie ktos oswiecic w temacie podatku za 2008 rok?Ja pracuje w danii prawie caly rok a moja zona 4 miesiace.Oboje placimy tylko 8% na rynek pracy.W zwiazku z tym ze zona pracuje krocej bedzie miala duzo mniej podatku do zaplacenia.Czy przy rozliczeniu naleznego podatku w polsce mozna rozliczyc sie wspolnie ???Czy 8% skladka jest juz zaliczana jako podatek???
K3:
--- Cytat: North w 07 Gru 2008, 12:21:37 ---Czy moze mnie ktos oswiecic w temacie podatku za 2008 rok?Ja pracuje w danii prawie caly rok a moja zona 4 miesiace.Oboje placimy tylko 8% na rynek pracy.W zwiazku z tym ze zona pracuje krocej bedzie miala duzo mniej podatku do zaplacenia.Czy przy rozliczeniu naleznego podatku w polsce mozna rozliczyc sie wspolnie ???Czy 8% skladka jest juz zaliczana jako podatek???
--- Koniec cytatu ---
obawiam się, że wraz z rozliczeniem podatku za 2008 rok, ty i żona zostaniecie poproszenie o wpłatę podatku za cztery miesiące, kiedy to już razem przebywaliście w DK
Nawigacja
Idź do wersji pełnej