Ogólne > Podatki

Jak się rozliczyć ze skat w 2008

<< < (2/3) > >>

kaska114:
Dorota napisałaś że nalezy iśc do skat już teraz żeby uniknąć płacenia 60% podatku w grudniu. Ja myślałam, że karta podatkowa ktorą dostalam jest do końca roku czyli do końca grudnia, czyli wszystkie ulgi które mam naliczone będa obowiązywały równiez przy wypłacie pensji za grudzień. Czy się mylę w tym temacie? A jeżeli tak to do kiedy jest ostateczny termin dowiezienia dokumentów potwierdzających należną ulgę na nastepny rok, tak żeby za grudzień mieć wszystkie ulgi naliczone?
Pozdr.

kaska114:
moj e-mail ulaska11@op.pl

a:
Kaska, jesli skorzystasz z linkow ktore podal Ci Klingon, sama poradzisz sobie z rozliczeniem podatku.
I dobrze Ci radze, sluchaj tylko Klingona, bo na tym forum jest wielu doradcow, ktorzy bladego pojecia nie maja o czym pisza, ale maja straszna potrzebe odpowiadania na wszelkie pytania (np. Dorota).

a:
Aha, ja tez slyszalam o Polce z Odense, ktora za drobna oplata 600 DKK (stawka z 2008 r.) robi rozliczenia, ktore mozna zrobic samodzielnie w ciagu kwadransa, wlasnie dzieki nieocenionej pomocy Klingona.

klemens:
a mi sie juz drugi rok udaje placic 8% a z polska nawet mi sie nie sni  zeby cos oddac. Tylko glupki placa tutaj pelny podatek.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej