Ogólne > Praca w Danii

wynagrodzenia w pracy przy wykonczeniach

<< < (3/5) > >>

Grzegorz_Odense:
.
Osoby z dyplomami z Polski czesto wybieraja takie rozwiazanie ze dostudiowuja sobie np. 2 ostatnie lata i zdobywaja dunskie papiery . Wtedy problem z zatrudnieniem w zawodzie jest duzo mniejszy .

Ale praca , nauka jezyka i studia równoczesnie to orka której nie kazdy moze podolac . Mysle ze zanim sie Panstwo pokaza w Danii trzeba maksymalnie przylozyc sie do nauki jezyka bo to da lepszy start juz przy szukaniu pierwszej pracy .

Marlena30:
tak wlasnie zamierzamy zrobic ;)
poki co uczymy sie jezyka, wyjazd na wiosne - powinnam juz troche mowic po dunsku
po angielsku ok.

ale to i tak nadal oznacza, ze podchodze do pracy realnie

Jacco:
No ja akurat mam propozycję za 110 koron na początek jak klient zobaczy że potrafię dobrze układac glazurę i terakotę da 140-150.Mieszkanie zapewnia on.Jak ktoś nie wierzy to jego sprawa ale to mój sąsiad z domku obok:) który prowadzi potężną firmę budowlaną w Danii.Mam nadzieję że niedługo już tam będę.Pzdr.

P/S język mnie nie interesuję jadę sobie dorobić i wrucić

Marlena30:
a nie szuka moze jeszce ludzi? ten twoj sasiad?
wlasnie do wykonczen?????;)

Grzegorz_Odense:
.
Mam pomysl - poniewaz Marlena30 szuka takiej pracy dopabuse za jakis czas to moze by Pan podeslal tam kontakt poczta wewnetrzna i mogliby to wziac po Panu . Polacy powinni sie popierac :-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej