Regionalne > Kopenhaga

Pakowanie kosmetykow- Gosh

<< < (2/4) > >>

monikczka:
Prawdopodobnie daja kontrakt na rok. Czy moga go wypowiedziec w trakcie?

ania85:
Np. w moim kontrakcie(mam takze w j.polskim)jest napisane ze praodawca jak i pracownik maja prawo zrezygnowac z kontraktu bez wypowiedzenia.Jak jest w tej firmie ktora prowadzi obecnie rekrutacje,niestety nie wiem.

ILONA:
a czy moglibyście mi przysłać namiary na tą prace na mojego maila?blagam.byłam z chłopakiem w Danii ale musielismy wrócic a tu w PL to sie normalnie cyrki dzieja.W necie baaardzo ciężko znaleźć pracę

monikczka:
Ok, czyli zwroce na to uwage ale raczej wszedzie jest taka umowa. W obecnej pracy tez w kazdej chwili moga mnie zwolnic mimo ze mam umowe na stale. Z drugiej strony mam dosyc sprzatania i bardzo chce sie z tego wyrwc. Zobacze wogole czy do mnie oddzwonia i wowczas bede sie glowioc co tu zrobic. Ale dalej nie moge zrozumiec dlaczego nie przyjmuja ludzi ktorzy pracowali dla nich przez wczesniejsza firme posredniczaca. Przeciez tamci sa wyszkoleni, wiedza co trzeba robic itd. ...

ania85:
I tak ponoc pierwszenstwo maja dziewczyny ktore juz pracowaly w Goshu.A dlaczego nie chca juz przyjmowac przez poprzedniego posrednika to nie mam pojecia.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej