Ogólne > Rodzina ...

zaświadczenie

<< < (2/2)

agniesia:
mąż ma ze sobą 2 dzieci.mieszkanie 50m i mieszkają w trójkę .ja jestem na razie w Polsce ponieważ kończę szkołę.a mąż tylko pracuje,dzieci chodzą do przedszkola

zaswiadczenie:
Dzieci chodza do przedszkola, ucza sie dunskiego. Wynika z tego, ze planujecie zostac tu dluzej.
Mam nadzieje, ze zdajecie sobie sprawe, ze korzytsanie z tego typu pomocy przekresla Wam mozliwosc uzyskania pobytu stalego tutaj?

agniesia:
ale ja nie wiem czy zostaniemy tutaj na stałe.ale gdyby to co do tego ma dodatek finansowy?teraz nie jest nas stać na to wszystko więc chcemy skorzystać z pomocy.mieszkanie 4000 i do tego 3500 przedszkole na 2 dzieci kto zdoła to opłacić z jednej pensji

Tula:
Tyle ma do tego, ze jednym z warunkow dostania pobytu stalego jest niepobieranie zadnej pomocy finansowej.
Ale skoro nie wiecie, czy zostaniecie, to pewnie, co Wam zalezy, ubiegajcie sie.
Aha, nie wiem, gdzie mieszka maz, ale w Kopenhagdze, jesli rodzenstwo jest w jednym przedszkolu, dostaje sie znizke, dowiedzcie sie.
A mieszkanie macie naprawde tanie!

Nika6661:
Mam takie pytanie.Jeżeli mój mąż otrzymał stały pobyt,ja po pewnym czasie dojechałam do niego to czy możemy się starać o tgz rodzinne??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej