Ogólne > Rodzina ...

LEKARZ- KARDIOLOG

<< < (5/8) > >>

Klingon:
Tyle emocji z powodu zapytania o polskiego kardiologa. :)

roga:
Nie ma reguly bez wyjatkow. Wsrod niemalze kazdej nacji sa wybitne jednostki, co nie oznacza, ze od razu nalezy genralizowac, ze np. nasi polscy lekarze sa najlepsi na swiecie. 

Tula:

--- Cytat: roga w 16 Lut 2009, 00:37:59 ---Nie ma reguly bez wyjatkow. Wsrod niemalze kazdej nacji sa wybitne jednostki, co nie oznacza, ze od razu nalezy genralizowac, ze np. nasi polscy lekarze sa najlepsi na swiecie. 

--- Koniec cytatu ---
Otoz to; tym niemniej czekam na przywolanie jakis badan przez osobe, ktora twierdzi, ze polscy lekarze sa nr 1 na swiecie...

asssssss:

--- Cytat: misio_99 w 14 Lut 2009, 17:41:58 ---to wszystko wynika zarówno z mentalności Polaków jak i niewiedzy... niewiedzy ponieważ nie mają pojęcia, że mogą żądać tłumacza... mentalności Polaków bo wiedzą, że polski lekarz przepisze antybiotyk na byle przeziębienie, czego Duńczyk nie zrobi... no ale mogę się mylić i powody mogą być zupełnie inne

--- Koniec cytatu ---

powód ja znam jeden ale naprawdę wystarczający. Polski lekarz dobrze wie że przed badaniem czy operacją, czy pobraniem krwi trzeba umyć ręce i założyć rękawiczki!!!! A tymczasem duński lekarz ma to gdzieś, ...a wyobraź sobie ,że chwile wcześniej podcierał sobie ...gdzieś tymi rękoma :)

Jakiego więc wybierasz lekarza????
pozdrawiam

lilianka:
nie no , ja miałam tylko raz styczność z lekarzem duńskim i to nie bezopośrednio . pojechałam z moim chłopakiem do szpitala ze skręconą nogą w środku nocy. noga w kostce siwa i wielka jak balon , a on powiedział że trzeba nałożyć lud i zmieniać na nowy co 2 godziny , a jak nie przejdzie to za 3 dni wrócić . na całe szczęscie że mam całą apteczkę Polskich leków ze sobą ...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej