Ogólne > Podatki
feriekonto
Grzegorz_Odense:
Poprzedni pracodawca, wplacal mi na feriekonto, a ten potraca
czy ktos mi objasni zasady?
Poprzedni pracodawca byl uczciwy a nowy nie jest . To wszystko .
Gosc:
Wychodzi na to ze nie tylko ja jestem uprzywilejowany bo ludzie z ktorymi pracuje tez maja te kase. To chyba Ci ciemni ktorzy nie potrafia sie zapytac w biurze jak to wlasciwie dziala ci to powiedzieli. My tez mielismy watpliwosci a dziala to tak ze kasa przychodzi dopabuse po 3 miesiacach. Ale jak ktos jest gapa i na tyle zacofany zeby zapytac w biurze to juz jest jego problem!!! Jesli ktos tych pieniedzy nie otrzyma na ferie konto po 3 miesiacach radze isc do biura i to wyjasnic zamiast narzekac i oczerniac na forum.
Gosc:
Po tam masz biuro zeby isc i to wyjasnic. Poza tym dostalismy ostatnio ankiety z zapytaniami i problemami wiec wykorzystaj to...........:)
My bywalcy na forum raczej Ci tego nie wyjasnimy jesli nie wyjasnisz tego u zrodla.
Maja:
Chyba masz na mysli Jobserver bo ja pracuje w JS-Consulting i nic takiego na wyplacie nie widnieje.
Piotr:
Skoro jestes tak obeznany Grzegorz to dlaczego im nie powiedziales ze kasa na feriekonto wplywa po 3 miesiacach pracy. A nawet jesli tej kasy nie ma to chyba lepiej to wyjasnic w firmie zamiast spekulowac wirtualnie bo jesli tak rzeczywiscie jest i firma powie ze wplaca a w rzeczywistosci nie wplaca to mozna isc do zwiazkow bo jak na razie to nie slyszalem ze komus nie zostaly wyplacone pieniadze wakacyjne z zeszlego roku z JS-Consulting wiec po co sianie tej paniki i oczernianie.Ja moge powiedziec ze jestes dealerem narkotykow albo ze slonce krazy wokol ziemii a dowody......????:woohoo:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej