Ogólne > Podatki
kod do rozliczenia TastSelv
bartek123:
mam do was nastepujace pytanie,
w Danii pracowalem od 2007 roku do czerwca 2008. W urzedzie SKAT w moim miescie Hjøring zostawilem komplet dokumentow potrzebnych do rozliczenia za 2008r. ale do tej chwili nie otrzymalem zadnej informacji jak sie maja moje sprawy tym bardziej nie dostalem kodu dostepu do TastSelv, czas leci a ja nie mam jak sie rozliczyc takze w Polsce. Czy wiecie od kiedy przesylaja te kody do Polski lub jak z Polski kontaktowac sie w sprawie przyspieszenia tej procedury lub jakichkolwiek informacji. pozdrawiam czekam na odpowiedz Bartek
kamillogry:
https://www.tastselv.skat.dk/borger/bestilkode
otworz link i wpisz tam swoj CPR- numer i wcisnij podspodem przycisk zatwierdzajacy(Fortsæt) i za pare dni bedziesz mial kod poczta.
sam zamawialem bo zapodzialem stary ;D.
bartek123:
dzieki bardzo, myslicie ze to wystarczy ? A jak to sie ma ze przed wyjazdem zrobilem rozliczenie w urzedzie tj w czerwcu 2008. i nic zadnej korespondencji. z gory dzieki za odpowiedz.
kamillogry:
nie wiem jak to sie ma jesli zostawiles swoje zeznanie w 2008,ale z tego co sie orientuje jeszcze nic nie wysylali,albo zaczynaja wysylac kwitki z rozliczenia,ale jak bedziesz mial kod to sam mozesz sobie wszystko zrobic przez neta.
pozdro
bartek123:
jeszcze taki off topic, ale rozliczalem sie za 2007 przez internet i nie mialem rubryki zeby wpisac małżonkę :/ musialem sam udac sie do SKATA i to zalatwic, teraz mieszkam juz w Polsce i nie usmiecha mi sie wyjezdzac zeby to zalatwic. Czy mozna jakos to ominac ? pzdr.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej