Regionalne > Kopenhaga
Gdzie niedrogo zjeść w Kopenhadze?
krystynka:
Zgadzam sie z Jamjurand, lepiej zjesc rzadziej a dobrze, ale widac niektorym wszystko jedno co i gdzie zra oraz jakiej to jest jakosci, coz nie kazdy ma wyrobione podniebienie.
jedrzej:
A co to znaczy zra?
::)
kop2500:
bez przesady kazdy ma prawo do swojego wyboru a zjesc tanio to nie jest jednoznacznie ze gorszej jakosci kto ci naklamal ze jak placisz wiecej to zjesz swiezsze itd. wpierw pomieszkaj tu wiele lat i zapoznaj sie z danymi stolowkami i ich czystoscia itd. a pozniej wypowiadaj sie bo nie ma sensu samego siebie osmieszac - pytanie bylo gdzie tanio i zapewne dobre i czyste i swieze a nie tak jak to ujelas, ja znam wiele kuchni od wewnatrz wiec mam pojecie na ten temat podaj gdzie ty stolujesz sie a ci moze podpowiem czy dobrze wybralas bo to swieci sie to nie jest jednoznaczne ze jest najlepsze
[Posted on: 09 Marzec 2009, 19:27:50]
no i ile kasy wydajesz na swoje jedzenie zamozna damo buahahah
RybkaWillego:
Ja polecam chińską restaurację z bufetem na Åboulevard 27 , 1960 Frederiksberg. Koszt to: do godziny 16.00 cena 70Dkk a po 16.00 108Dkk. Jedzenie bardzo dobre i miła obsługa. Gorąco polecam.
Tula:
Co prawda to prawda, podniebienia wyrobionego nie mam: ja z rodziny robotniczo-chlopskiej, wiec rzeczywiscie nie zazeralismy sie kalmarami, kawiorem i foie gras :D.
Przypomnialo mi sie jeszcze jedno miejsce, INDIA PALACE na rogu Studiestræde i H.C. Andersens Boulevard, niedaleko rådhuspladsen. Maja bufet (do 15.00 bodaj 69 dkk, potem niemal dwukrotnie drozszy) oraz dania z karty w przyzwoitych cenach i dobre indyjskie piwo Kingsfisher :).
Nawigacja
Idź do wersji pełnej