Regionalne > Kopenhaga
jubiler
rokas:
Niedlugo sie zenie i musze kupic obraczki, a wypad do Polski w tym celu nie wchodzi w gre. Czy ktos zna moze jubilerow w Kopenhadze, gdzie cena nie zwali mnie z nog? Wiem, ze jest ich duzo na Nørrebro, ale wolalbym kupowac u tych nieetnicznych ;). Z gory dziekuje za pomoc.
vaxa_rys:
duzo taniej jet w PL, kup przez internet, np. sklepie YES,oni wysylają za granice.
Tula:
Obraczki przez neta? Przeciez to trzeba zmierzyc.
vaxa_rys:
rozmiar zmierzyc mozna u każdego jubilera, my mierzylismy rozne modele, dzieki temu wiedzielismy jakie kształty nam nie odpowiadają, brzydko wyglądają lub po prostu denerwują po nałożeniu.
Kupiliśmy firmowe obrączki, wiec wykonanie powinno być porządne, w przeciagu kilku dni powinny dotrzeć :)
jamjurand:
Branza jubilerska w kryzysie wiec mozesz napewno probowac sie targowac, sprobowalbym moze male bizuterie projektujace pracownie (jest ich za duzo i napewno mocno gloduja) mowiac mam tyle a tyle, co mozesz mi zaproponowac? Bedziesz wtedy mial napewno orginalne obraczki, zona ma z toba byc mocno wzruszona z wilgotnymi oczetami :) , ja tak zrobilem, ale w zeszlym stuleciu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej