Ogólne > Podatki
Resultat af årsopgørelse
Helle:
Witam, byc moze wiecie czy istnieje jeszcze mozliwosc rozliczenia sie ze Skatem za rok 2007? Z wlasnego
zaniedbania i niewiedzy nie rozliczalam sie, przyslali mi sami Resultat af årsopgørelse, juz dluzszy czas temu, ze mam im do zaplaty pewna sume. Wystraszylam sie i najzwyczajniej "Olalam" sprawe. Bardzo mnie to meczy i chcialabym to jakos odkrecic. Jezeli macie jakies pomysly to serdecznie dziekuje.
Zurich:
--- Cytat: Helle w 25 Mar 2009, 16:36:24 ---Witam, byc moze wiecie czy istnieje jeszcze mozliwosc rozliczenia sie ze Skatem za rok 2007? Z wlasnego
zaniedbania i niewiedzy nie rozliczalam sie, przyslali mi sami Resultat af årsopgørelse, juz dluzszy czas temu, ze mam im do zaplaty pewna sume. Wystraszylam sie i najzwyczajniej "Olalam" sprawe. Bardzo mnie to meczy i chcialabym to jakos odkrecic. Jezeli macie jakies pomysly to serdecznie dziekuje.
--- Koniec cytatu ---
Chowajac glowe w piasek niczego napewno nie zalatwisz.A wrecz przeciwnie napewno bedziesz musiala te pieniadze zaplacic z odsetkami.Idz do SKAT i porozmawiaj napewno znajdzie sie jakies rozwiazanie.Nie wiem jakie ulgi mials w tym okresie czy wogole mials???Ale moj znajomy tez z niewiedzy nie rozliczyl sie za 2007 wiec SKAT rozliczyl go sam io w tym roku przyszlo mu do zaplaty 20 000 ale poszedl z szefem powiedzial jakie mila ulgi i ile razy w tym czasie wyjezdzal do PL i po rozliczeniu tego SKAT oddal mu jeszcze 14 000.Wiec warto isc i wyjasnic a nie udawac ze sprawy nie ma.Poydrawiam.
Helle:
Dziekuje bardzo. Tak bede musiala zrobic........
Pozdrawiam.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej