Ogólne > Pomoc!
praca w Jobserwer
(1/1)
kasia:
Witam wszystkich!mam problem,podpisałam umowe z JS i miałam wyjechac 12.10.2006 do Odense (praca przy cebulkach kwiatowych).Jednak jeszcze nie wyjechałam bo z tygodnia na tydzien zmieniaja terminy rozpoczecia pracy.po przeczytaniu kilku stron na forum kobra.pl nie wiem czy jest sens wyjeżdzac do tej pracy.Czy ktos z pracujacych w Odense przez JS może orietuje sie jaka jest na miejscu sytuacja, czy moge bez obaw jechac do pracy i czy ktos już był w takiej sytuacji?
Karol:
Na wielu forach mozna poczytac o tej firmie. Nawet byl juz watek poswiecony JS na tym forum. Z reguly nie sa to pozytywne opinie, osobiscie nie polecalbym ich jako pracodawcy. :angry:
piatka:
Sezon sadzenia cebulek zbliza sie juz raczej do konca, ciezko o prace zima w ogrodnictwiechyba ze dostaniesz pozniej prace przy wycinaniu i pakowaniu tulipanow lub zonkili.
Zycze powodzenia
asica1982:
Jedno co ci napiszę to to żebyś tam nie jechała pracowałam w Job Serwerze 3 mce i uciekłam stamtąd zresztą tam uciekało wielu a szczególnie młodych. Jeżeli chciałabyś się dowiedzieć czegoś więcej służe pomocą podaję ci moje gg 2242468 jak znajdziesz chwilke czasu pisz to ci opowiem wszystko od początku do końca. Pozdro Asia
ana:
Ja też pracowałam ale nie uciekłam,musiałam zostać bo kasa..ale już wróciłam i nie wybieram sie do nich już nigdy więcej!!!Łajdaki !!!
Nawigacja
Idź do wersji pełnej