Ogólne > Podatki

rozliczenie z dunskim urzedem skarbowym

<< < (6/6)

rafal nk:
no mi dzis pani w sat pow ze za 3 miesiace przepracowane na 38% i umowie na czas okreslony bo 3 miesiace mam zaplacic 17 500 ja mam zaplacic podliczyla mi wyjazd do polski i dieta jaka mi przysluguje tylko niewiem skad taka suma czy to realne?

robwag:
pisałem maila do skatu i taką dostałem odpowiedż:           Kare kunde

SKAT gennemforer lobende en kunde- og tilfredshedsundersogelse. Vi vil derfor gerne have din vurdering af den service, du netop har modtaget i forbindelse med din e-mail til SKAT. Din besvarelse er naturligvis anonym.

Klik pa dette link for at deltage i undersogelsen

Med venlig hilsen

SKAT

Du kan ikke besvare denne e-mail. Hvis du oplever problemer med undersogelsen eller har sporgsmal til den, kan du henvende dig pa folgende e-mailadresse anelsupport@epinion.dk
Jestem już w PL na stałe nie dostałem jeszcze rozliczenia za 2008 i pisałem w tej sprawie do skatu,i jeszcze drugą wiadomość ,ale tamta zrozumiałem,że wysłali moje rozliczenie do Polski,czy ktoś pomoże zrozumieć tę wiadomość .Z góry dziękuje

Tula:
To tylko ankieta do wypelnienia, jaka skat wysyla do wszystkich, nie musisz jej wypelniac, nie ma to nic wspolnego z rozliczeniem.

robwag:
Tula serdeczne dzięki za pomoc

BaggeM:

--- Cytat: Alex24 w 22 Kwi 2009, 22:06:39 ---Dziękuję UKA ale mieszkam w Vejle i pracuje 6 dni w tygodniu więc trudno byłoby mi sie wybrać do Kopenhagi a nie zostało mi juz za dużo czasu wiec musze poszukac kogoś bliżej. Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---

Mozemy Ci /Wam pomoc,skontaktuj sie na adres:  little_mrs_bee@hotmail.com 

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej