Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...

Nalot na polskie (i inne) samochody w Kolding

<< < (10/21) > >>

Gosc:

--- Cytat: cruelka w 07 Cze 2009, 19:11:09 ---każdy ma inne wyobrażenie szrota, teraz sie większośc panoszy i chce wozic mercedesami, a niech sobie przypomni czym to sie jezdziło zanim do Danii do roboty przyjechało, pewnie nie jeden taki "gość"jezdził golfem 1 , a jak mu kumpel pożyczył to 2 :)))

--- Koniec cytatu ---
otóż podaje moje autka oczywiscie golf 2 był w 98r nastepnie był szybki przeskok na mazde mx-5 z 99r w 99r kolejne auto zmienione po roku to omega c z 99r po 5 latach niestety xsra picasso HDI  a obecnie na wyjazd do Danii zmienilem na grata tak powiem zeby augift miec nizszy gdybym musial przerejestrowac to vw golf 4 a co do mercedesów mam inne zdanie nie jest to moje marzenie jak innych ludzi

Roslinka:

--- Cytat: felis w 08 Cze 2009, 16:59:17 ---Roslinka - Nie wiem co się robi w Twoim zakładzie mechanicznych ale chciałbym zobaczyć jak to się robi: "Ja akurat to audi wklepywalam"

pozd. wszystkich

--- Koniec cytatu ---

Przepraszam zle sie wyrazilam - nie klepalam auta młotkiem tylko wpisałam dane na stronie internetowej www.bilpriser.dk

lala:
 :) moje autko poj.2.0 Skat wynosi 1,250dkk na 6 miesiecy.Ubezpieczenia tzn .znizki z Polski są uznawane ale musisz miec z zakładu ubezpieczeń zaświadczenie o latach składek i o bezwypadkowej jeżdzie.Dokument musi być przetłumaczony na jezyk angielski lub dunski.Ja tak robiłam.Pozdrawiam kabusewców!!!!!!!!!!!

cruellaaww:
w PZU DOKUMENT O PRZEBIEGU UBEZPIECZENIA WYDAJA PO ANGIELSKU :)

chorykrolik:

--- Cytat: cruelka w 08 Cze 2009, 10:58:07 ---chorykrolik, dlaczego piszesz do mnie kochanie???/
a jeśli jestem facetem.... ://

--- Koniec cytatu ---
kochanie - dla rozładowania napięcia.  cruelka to taki meski nick...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej