Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...
Nalot na polskie (i inne) samochody w Kolding
cwsm111:
Od razu mordobicie a może konstruktywna wymiana poglądów.
Tula:
--- Cytat: cwsm111 w 24 Maj 2009, 19:48:16 ---Od razu mordobicie a może konstruktywna wymiana poglądów.
--- Koniec cytatu ---
Wiele watkow pokazalo, ze to pojecie obce niektorym uzytkownikom. Niestety.
lilianka:
ludzie naprawde głupoty pisza, a ja juz słyszałam tekst : " słyszałas, podobno w Kolding złapali 50 Polaków " " na polonii dunskiej pisało " nie no smiechu warte:)
cwsm111:
Tula , mam pytanie pogrzebałem trochę w moich " papierkach" i znalazłem, tak mi się wydaje decyzje z mojej kontroli /zatrzymania samochodu przez skat i politi , postaram się zeskanować i mogę wstawić na stronę i mam prośbę czy mogę to wysłać tobie bo jak ja zacznę to robić to szkoda moich nerwów i zdrowia.
lilianka:
ale wiem że kontrole sa ( ostatnio na granicy dunsko-niemieckiej ) była jakas kontrola, pokazywalismy wszystkie dokumenty i bagaznik , zatrzymywali PRAWIE kazde auto , nie wiem czego sie kontrola dotyczyła , u nas się do niczego nie doczepili ( ale byłam autem na DK blachach )
prawo wyraźnie mówi , ze podejmując prace w Danii, jeśli nie staramy sie o pozwolenie , mamy 14 dni na przerejestrowanie, mnie sie to tez nie podoba, bo przyjechałam tutaj zarobić troszeczkę pieniążków, i sama nie wiem co o tym myśleć. i czekam na dzien kiedy bedziemy mogli jezdzic na blachach z własnego kraju , a narazie chociaz po części stosuje sie do ich prawa.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej