Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...
Nalot na polskie (i inne) samochody w Kolding
giętki:
W zeszłym roku w Danii zmarła rekordowa ilośc osób zarażonych salmonella. Pracuję w przetwórni mięsnej dlatego mniej więcej się orientuję. Dlatego wzmożona została kontrola przewożonego mięsa, szczególnie surowego ale jak pisałem czepiają się również przetworów mięsnych (dlaczego...? nie wiem). Co prawda ja kontroli jeszcze nie miałem ale moi znajomi mieli. Pierwszą rzeczą o która pytali było mięso, kartofle i jaja mniej ich interesował alkohol i papabusesy. Pewnie jest tak, że dużo zależy na kogo trafisz. Jeden czepi się wszystkiego a inny to "oleje".
kinket:
--- Cytat: chorykrolik w 09 Cze 2009, 16:56:49 ---MIĘKKO kinkiet!!!
Może założymy zupelnie nowy temat. Będziemy sobie plotkować, opowiadać niestworzone rzeczy i wyciągać wnioski z nie zaistniałych faktów.
--- Koniec cytatu ---
Oj wy chore uszatki - to było dla draki bo tez nie pisze sie warzyc tylko ważyć jeśli o wage chodzi
chorykrolik:
--- Cytat: kinket w 09 Cze 2009, 18:28:01 ---Oj wy chore uszatki - to było dla draki bo tez nie pisze sie warzyc tylko ważyć jeśli o wage chodzi
--- Koniec cytatu ---
jak już się wykłócasz, to "warzyć" akurat napisałeś poprawnie :p
kinket:
--- Cytat: choryzajac w 09 Cze 2009, 15:48:42 ---a jak bede miial duzo zmieniakow to jak beda mi warzyc auto do dostane mniejszy mandat?
--- Koniec cytatu ---
O to warzyc chodzilo, no to i napisalem ze nu auto ugotuja
chory zajac:
a jak zlapia to ziemniaki ida do sejfu czy do specjalnego magazyny a kto placi za skladowaniw
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej