Ogólne > Podatki

Brak rozliczenia na stronie Skatu

<< < (2/2)

Gość:
PS. "selvstændig erhvervsdrivende" to doslownie samodzielnie prowadzacy dzialalnosc gospodarcza. Moze miales jakis przychod poza wynagrodzeniem ze stosunku pracy? ???

kazana:
Ale zaraz, chodzi o posiadanie firmy w Polsce czy w Danii? W Danii nie prowadzilem zadnej dzialalnosci gospodarczej a w Polscejuz od 1,5 roku mam zawieszona dzialalnosc gospodarcza.

Co do obowiazku podatkowego, to oczywiscie mam ograniczony obowiazek podatkowy. (machnalem sie)

A w jakim druku lub formularzu mam znalezc te pozycje 111 lub 112? Czego one dotycza?

robertcph:
zarejestrowalismy ze masz swoja firme i w tym przypadku napewno chodzi ze w danii ale moze tez o polsce bo polska w uni jest wiec wszystko moga dowiedziec sie choc nie sadze ze to o to chodzi w tym przypadku ale moge mylic sie idz do nich i dowiesz sie i dlatego prosimy o wypelnienie rubryki 111 i 112, jesli twoja firma wygasla/ zamknoles ja to masz to podac w rubryce 71

zeby wrocic ponownie klikajac na poszczegolne wymienione okienka

jesli masz rozszezone opodatkowanie i tam jest wyszczegonione dlaczego i jego zasady  to wtedy rozliczenie roczne nie zobaczy sie w mapie podatkowej- skattemappen ale w servicemeddelelse

[Posted on: 16 Maj  2009, 11:01:38]
lepiej podjedz do nich i wyprostuj cala sprawe bo tez moze zrobiles jakis blad podczas wypelniania karty podatkowej i dlatego dostales ten list badz figurujesz ze masz dana firme badz miales ale oni o tym nie wiedza ze juz jej nie masz i dlatego masz to im podac

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej