Regionalne > Århus, Aalborg ...
nalot na polskie blachy w Aulum
cwsm111:
W wielu krajach unii jest zalegalizowana , eutanazja ," maryśka", śluby osób tej samej płci a w dani adopcje osób homoseksualnych a wielu innych krajach unii , jest to zabronione . I jeszcze jedno w kilkunastu krajach unii można poruszać się skuterem w dwie osoby , a w tym kraju tylko jedna może prowadzić skuter , i zgodne z prawem unii czy jest to niezgodne.
[Posted on: 21 Maj 2009, 21:45:40]
Dwa tygodnie temu wybiło mi trzy lata w Danii ,samochód sprowadziłem dwa miesiące później, zostałem zatrzymany jeśli mnie pamięć nie myli dokładnie rok temu. żadne wcześniejsze zatrzymanie przez policje.
I to nie znaczy że policja nic o mnie nie wiedziała, wiedziała dokładnie wszystko, jak już wcześniej pisałem przy kontroli
* w zakładzie pracy,* przedstawiono mi dowody czyli zdjęcia kiedy prowadzę samochód , pod pracą pod domem , pod szkołą jak napisałem zatrzymano mnie rok temu a pierwsze zdjęcie miałem zrobione około 2 tygodni od sprowadzenia samochodu i kilka następnych aż do zatrzymania .
Umowy były na czas określony ,samochód był na mnie i to niema znaczenia na kogo jest może być na mamę , tatę , bank itp ,itd liczy śię kto prowadzi, dlatego były zdjęcia, że fizycznie siedziałem za kabusewnicą i że cpr był powyżej roku
a:
Aha, czyli wg norm unijnych skuter moze prowadzic wiecej niz jedna osoba?
Analfabetyzm wtorny zatacza coraz szersze kregi...
Zurich:
--- Cytat: Rollo w 21 Maj 2009, 21:38:26 ---
Ale nie pojmujesz jednego - ze prawo krajowe - dunskie bywa NIEZGODNE z prawem nadrzednym - prawem Unii Europejskiej!!!!
--- Koniec cytatu ---
A Ty jestes prawnikiem?Jesli tak to super!!!Jeden prawnik w polsce wygral walke o oplate za "polskie autostrady"moze wreszcie i tu Ty wezmiesz za morde rzad dunsiki i cos z tym zrobisz i bedziemy mogli zyjac tu i pracujac tu jezdzic super furami na polskich numerach po dunskich drogach ;D ;D ;D.Zycze Ci w kazdym razie powodzenia w przypadku wpadki w udowodnieniu NIEZGODNOSCI prawa dunskiego nad prawem nadrzednym. :)
cwsm111:
Ktoś pisał dlaczego nie napiszą osoby które były zatrzymane . Odpowiem ci tak jestem tutaj trzy lata znam kilka kilkanaście czy kilkadziesiąt osób ,wiele z tych osób nie posiada internetu komputera i uwierz mi ci którzy go mają nie mają pojęcia o tej stronie a resztę to dokładnie pierdoli , przepraszam za to wyrażenie ale tak mi ostatnio powiedział kolega . A większość może ostre słowa ma inteligencje turkucia podjadka i przepity wzrok poszukujący logicznego myślenia
cwsm111:
panie, pani a przeczytaj jeszcze raz od początku bo ręce opadają
[Posted on: 21 Maj 2009, 22:22:47]
zgadłaś
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej