Regionalne > Århus, Aalborg ...

nalot na polskie blachy w Aulum

<< < (7/15) > >>

swr:
ciekawe kiedy zamkna watek

cwsm111:
W tym momencie nie widzę powodu ażeby zamykać wątek . Mam pytanie czy czy ktoś nie rozumie tego co napisałem czy problem ze zrozumieniem leży po stronie pani "a".

[Posted on: 21 Maj  2009, 22:30:03]
Czym dłużej tu jestem ty bardziej przestaje się dziwić kontrolą samochodów , pieniądze naprawdę nie spadają z nieba mamy takie same prawa jak rodowici obywatele tego kraju , mam wielu znajomych którzy dostają pieniądze na dzieci które są w Polsce , którzy mają tutaj dzieci i dostają dofinansowanie do przedszkola , na dojazdy taksówką dzieci do szkoły , dofinansowanie mieszkanie , 8 procent tzw podatku , bo zaczynamy naprawdę więcej brać niż dawać i jeszcze mamy samochody które są na naszych blachach a duńczycy z podatków za te samochody  które płacą, dopłacają w pewnym sensie nam .

cf:
A byles kolego zameldowany zolta karta plastik dunski adres
nie byles z tym u adwokata

cwsm111:
wer nie cwsm11 ale cwsm111 dla szcunku dla polskiej motoryzacji ..... żart ;D

Zurich:

--- Cytat: cwsm111 w 21 Maj 2009, 22:30:03 ---W tym momencie nie widzę powodu ażeby zamykać wątek . Mam pytanie czy czy ktoś nie rozumie tego co napisałem czy problem ze zrozumieniem leży po stronie pani "a".

--- Koniec cytatu ---

Nie ma co sie denerwowac ;).Na tym forum bylo juz kilka watkow podobnej tresci ktore zawsze konczyly sie awantura i byly zamykane.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej