Regionalne > Århus, Aalborg ...
Århus - Dolny Sląsk
BETA:
Czy są jakieś połączenia autokarowe z Aarhus do Wrocławia - do tej pory jeździłam z Eurolines, ale już nie jeżdżą - Orbisu też nie widzę w wyszukiwarce. Może ktoś z Was zna jakieś dogodne połączenia.
Pozdrawiam.
madzialenasz:
a kodatravel?
marcin Arhus:
Witam,
KODA jako przewoznik juz nie istnieje, wiem bo bywalem ich stalym klientem.
Ostatnio jechalem z firma TOMMY i wbrew panujacej zlej opinii bylo wszystko zorganizowane pomyslnie, wprawdzie jest jeden nie mily kabusewca ale nie warto sobie zawracac sobie tym glowy.
pozdrawiam
mareek:
kurcze ja obdzwonilem chyba 6firm jezdzacych busami (nie jestem pewny czy tommy tez) i w kazdej powiedzieli to samo, ze na Jutlandii jezdza najdalej do Kolding. W koncu jechalem Becker Reisen/Sindbadem z przesiadka w Hamburgu. Ogolnie wszystko w porzadku tylko z Katowic do Olszyny bylo chyba z 11 przystankow.
Bylem troche zaskoczony bo ostatni raz jechalem jakims przewozem dobre 10 lat temu i miejscami wygladalo to tragicznie, no ale przez 10 lat mieli troche czasu zeby poprawic podejscie do klienta ;)
marcin Arhus:
Witam ponownie,
ja jezdze na trasie Arhus-Olszyna. Jezdza ludzie ktorzy jada znacznie dalej rowniez do Wroclawia.
Podczas ostatnich podrozy mialem jedna przesiadke w Kolding, jakies 10 minut, potem pod sam dom w Arhus.
Proponuje zadzwonic i sie wiecej szczegolow osobiscie dowiedziec.
Numer telefonu znajdziesz w dziale TRANSPORT pod nazwa TOMMY.
Milej podrozy, pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej