Regionalne > Odense

POLSKA SZKOŁA DLA DZIECI W ODENSE

<< < (2/5) > >>

kaja7824:
"Szukajcie a znajdziecie"
Proszę bardzo obiecałam formularz zgłoszeniowy.
Bardzo prosimy Państwa ( nie tylko ja proszę) o pobranie, wydrukowanie, wypełnienie i przyniesienie lub poproszenia sąsiadów aby przynieśli w niedziele do koscioła (g.13) powyższy formularz. 

[Posted on: 14 Listopad  2009, 00:11:44]
                  Den udfyldte blanket sendes senest den 7. maj 2010 til:
Czyli nie zostało wiele czasu.......

souli:
kaja7824 czy mozesz cos wiecej opisac jak ta szkola ma wygladac,jakie dni (sobota czy niedziela) ile godz? Krotki zarys tego jak ta szkola ma wygladac

dzieki

kaja7824:
                      Jutro w kościele po mszy polskiej czyli około godziny 13 odbędzie się spotkanie informacyjne na ten temat, gdzie dowiecie się Państwo wszystkich szczegółów.
Zainteresowanych serdecznie zapraszamy.

souli:
a co z  rodzicami ktorzy nie beda na tym spotkaniu????????????np : brak czasu-odleglosc-brak transportu???????????kilka zdan to chyba nie jest wielki problem w tak waznej sprawie???mimo wszystko prosze o zarys wygladu szkoly i jej funkcjonowania

kaja7824:
     Dobrze, wszystko rozumiem: brak czasu-odleglość-brak transportu, dlatego tez jutro zamieszczę dodatkowe informacje na ten temat. Sprawa jest naprawdę ważna i naprawdę nie ma dla mnie żadnego problemu w tym aby zamieścić dodatkowe informacje.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej