Ogólne > Rodzina ...

slub z dunczykiem

<< < (9/11) > >>

Svaria:

--- Cytat: barbvig w 20 Sie 2009, 10:12:15 ---.A co do przepisow to nie wiem czy pracownicy dunscy kozystaja z jakichkolwiek przygotowan do zmian przepisow ,bo kazdy z nich ma inne i swoje wymagania. :o

--- Koniec cytatu ---
Takie prawo dziala w Danii ze mozna je interpretowac na wiele roznych sposobow i dawac czasami nawet sprzeczne ze soba orzeczenia :)

Jomir:
Zeby dostac staly pobyt trzeba miec zdane DP 3, a nie piaty modul.
Modulow jest 6, ale szosty nie dla kazdego, a dla tych ktorzy zdadza DP 3 z najwyzszymi ocenami.
Tak wiec, jest on dodatkowy, a nie obowiazkowy i nie dla kazdego.

Solvej:
 Aleksandro nie bierz do siebie narzekan niektorych pan. Jednym sie udaje a innym nie :) Ja sobie chwale a to, ze na cywilnym slubie nic nie rozumialam to tez bez roznicy :D Wazne,ze przed Bogiem bylo zrozumiale:)) 
Przerwalam szkole i  musze wrocic do niej bo podpisalam kontrakt z komuna,ze skoncze  ;) Ale tez to nie jest piorytet bo obywatelstwa nie zmienie.
Wiec bierz slub i zyj a z czasem pozmieniasz wszystko, po co na zapas sie martwic ? ;)

ps. "nie kazdemu psu Burek na wsi dano"

Pozdrawiam :))

Burek:
Tyle, ze bez szkoli i o pobycie stalym mozesz zapomniec, a to juz powazny punkt programu.

Solvej:

--- Cytat: Burek w 31 Sie 2009, 14:55:54 ---Tyle, ze bez szkoli i o pobycie stalym mozesz zapomniec, a to juz powazny punkt programu.

--- Koniec cytatu ---

Czesc Burek  hahaha :))))

Nie planuje zmiany zamieszkania ....na razie nie ;) :P A pobyt staly to ja juz mam :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej