Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...

muah Thai - gdzie mozna sie zapisac?

<< < (2/5) > >>

willa101:
hej, jestem tu od niedawna, mieszkam niedaleko Kolding - w Polsce trenowałem trochę box, kickboxing i kolana z łokciami - więc cała stójka - zapomniałem wziąć ze sobą ochraniacze na piszczele ale rękawice są. Na razie szukam pracy itp i generalnie się nudzę więc w wolnych chwilach a szczególnie w weekendy chetnie potrenowałbym bo forma siada :((((((((  Jak zbierze się kilka osób to możemy wynająć salkę albo nawet u kogoś jak będą warunki ale najlepiej salka...

mój skype: willa101
mail: willa523@gmail.com

1941:

--- Cytat: willa101 w 25 Lip 2013, 19:47:08 ---hej, jestem tu od niedawna, mieszkam niedaleko Kolding - w Polsce trenowałem trochę box, kickboxing i kolana z łokciami - więc cała stójka - zapomniałem wziąć ze sobą ochraniacze na piszczele ale rękawice są. Na razie szukam pracy itp i generalnie się nudzę więc w wolnych chwilach a szczególnie w weekendy chetnie potrenowałbym bo forma siada :((((((((  Jak zbierze się kilka osób to możemy wynająć salkę albo nawet u kogoś jak będą warunki ale najlepiej salka...

mój skype: willa101
mail: willa523@gmail.com

--- Koniec cytatu ---

Heheh, post z lipca ale 2009, no nie wiem czy to jeszcze istnieje  ;)

zpatentem:
A w polskiej dyskotece w Greve nie mozna juz sparrowac? Istnieje jeszcze?

1941:

--- Cytat: zpatentem w 25 Lip 2013, 21:10:09 ---A w polskiej dyskotece w Greve nie mozna juz sparrowac? Istnieje jeszcze?

--- Koniec cytatu ---

hehehe  ;)

aisak:

--- Cytat: zpatentem w 25 Lip 2013, 21:10:09 ---A w polskiej dyskotece w Greve nie mozna juz sparrowac? Istnieje jeszcze?

--- Koniec cytatu ---
A gdzie byla? Bo teraz sparringi przeniesiona na granice muslimsko-polska w Hundige :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej