Ogólne > Tłumaczenia
czy ktos może przetłumaczyć co to za instytucja
Manior:
--- Cytat: hetman w 26 Lip 2009, 20:45:41 ---Raczej Chrzescijanski Ruch Zawodowy - chyba popelnilas blad drukarski - kirke a nie kirfe
--- Koniec cytatu ---
Krifa. Skrót od Kristelig Fagforening.
hetman:
--- Cytat: tricia w 26 Lip 2009, 23:16:27 ---dziekuję za odpowiedzi ale okazały się mało pomocne.Jutro mój obecny szef ma zadzwonic do tego "związku" i zorientuję się czy pomogą w mojej sprawie.
--- Koniec cytatu ---
Nie podalas czy nalezysz do tych zwiazkow. Jezeli jestes ich czlonkiem to prawnika masz za darmo. Jezeli nie nalezysz to nie wiem czy ci udostepnia prawnej porady bez zaplaty ?
mala_z_Aarhus:
Przepraszam, ze tak sie pytam, ale jest napisane na stronie dot. akut juridisk hjælp:
Pris?
Juridisk assistance koster cirka en tredjedel af hvad du skal betale hos en advokat.
Moze jednak za porade trzeba zaplacic cos wiecej niz tylko skladke.
tricia:
--- Cytat: hetman w 27 Lip 2009, 14:53:04 ---Nie podalas czy nalezysz do tych zwiazkow. Jezeli jestes ich czlonkiem to prawnika masz za darmo. Jezeli nie nalezysz to nie wiem czy ci udostepnia prawnej porady bez zaplaty ?
--- Koniec cytatu ---
Do kriffy należę lecz nie zajmną się moją sprawą z nieuczciwym pracodawcą ponieważ przyłączyłam sie do nich po fakcie odejscia od nieuczciwego pracodawcy.Odesłali mnie do tego "niby" ich drugiego związku- partnera- joboglive.
Ogólnie mówiąc za godzinę "pracy" joboglive chce 1400koron.
Kliingon:
Probowalas czy Halo Kolego telefon jest czynny?
Zobacz http://poloniainfo.dk/forum?topic=16979.0
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej