Ogólne > Rodzina ...
szkoła pływania dla niemowlaków
Jen28:
Witam
szukam informacji na temat zajęć na basenie w Odense dla niemowląt . W Polsce takie zajęcia są bardzo popularne i zazwyczaj dzieci od 3 miesiąca życia uczą się pływać zyskując przy tym super zabawę i gimnastykę na rozwój stawów i mięśni.Czy któraś mama korzysta z tego typu zajęć w Odense -proszę o informację gdzie i jak to wygląda w praktyce.
Pozdrawiam
Jomir:
Sprobuj sledzic codzienne gazetki, zaczyna sie sezon, zaczynaja sie reklamy.
Ja ostatnio widzialam artykul na ten temat, oczywiscie polaczony z reklama zajec w naszej lokalnej gazecie, ale niestety na Sjælland.
ciacho:
Na pewno basen dla niemowląt jest na pływalni na Middelfartvej, to samo bodajże w Volsmose. O specjanie organizowanych zajęciach jednak nie słyszałam.
aneczka:
Witam, a moze ktos wie gdzie znajde wlasnie taki basen plus zajecia dla niemowlat w Kopenhadze.
Bella:
Chodzilam z moja mala prawie przez rok na Middelfartvej. Zajecia odbywaly sie raz w tygodniu. Informacje, z kim nalezy sie skontaktowac wisialy tuz przy wejsciu na basen. Oplata dla nauczycielki nie obejmowala wejscia na basen. Zajecia rozpoczynaly sie jakos w polowie sierpnia. Pozdrawiam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej