poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: ....  (Przeczytany 2835 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Słówka po duńsku!!!

• Gość
....
« dnia: 11 Sie 2009, 11:39:47 »
Witam! Mam małą prośbe  czy ktoś wie na której stronce moge znaleśc słówka po duńsku do ściągnięcia? Niedawno przeglądałam forum i znalazłam je ...niestety nie zapisałam wszystkich. Teraz niewiem gdzie tego szukac, przeglądałam kilkadziesiąt stron i bez skutku :( Słówka te były umieszczone w 2006 roku, było ich sporo około 1500 - ale dokładnie niewiem, są alfabetycznie ułożone. jeśli ktoś wie gdzie moge ich szukac będe bardzo wdzięczna za pomoc :)

Offline marta_malgorzata

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 0
  • -Otrzymane: 0
  • Reputacja: +9/-4
Odp: ....
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Sie 2009, 14:10:25 »
Moze powinnas zajrzec do KURSU DUNSKIEGO , nie jestem pewna czy o to ci chodzi ale znajdziesz tam slowka do sciagniecia ;)

Offline mawi

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 2
  • -Otrzymane: 3
  • Reputacja: +7/-9
    • Status GG
« Odpowiedź #2 dnia: 11 Sie 2009, 18:59:41 »
Witam! Mam małą prośbe  czy ktoś wie na której stronce moge znaleśc słówka po duńsku do ściągnięcia? Niedawno przeglądałam forum i znalazłam je ...niestety nie zapisałam wszystkich. Teraz niewiem gdzie tego szukac, przeglądałam kilkadziesiąt stron i bez skutku :( Słówka te były umieszczone w 2006 roku, było ich sporo około 1500 - ale dokładnie niewiem, są alfabetycznie ułożone. jeśli ktoś wie gdzie moge ich szukac będe bardzo wdzięczna za pomoc :)
tu możesz pobrać . http://poloniainfo.dk/kurs-duego-mainmenu-66/93-koncepcja-ekspresowego-kursu-nauki-dunskiego-
"nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem."

Słówka po duńsku!!!

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 11 Sie 2009, 21:40:41 »
Dziękuje bardzo bardzo dziękuje !!! Właśnie o to mnie chodziło! Pozdrawiam gorąco!

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #3 dnia: 11 Sie 2009, 21:40:41 »