Ogólne > Rodzina ...

poród w Danii czy w polsce???

<< < (7/10) > >>

xxpp:
jedne maja lekki poród i chocby rodziły na ulicy beda go dobrze wspominac, inne mają ciezki i chocby rodziły w pałacu królowej beda niezadowolone.
KAZDA Z NAS JEST INNA!!!!!

Magda_lena:
ja sie zgadzam że nastawienie ma duże znaczenie itd... i wcale mi nie chodzi o to żeby mnie traktowano jak królową, tylko zeby poród był przeprowadzony sprawnie i fachowo, a dziecko i ja żebyśmy wyszli z tego cało i zdrowo

ale to chyba  jest coś na rzeczy skoro np kolezanki o Glostrup hospital mówiły że były b. zadowolone,
a o Herlev słysze same niezbyt dobre opinie zarówno od znajomych jak i tu na forum.

Mam nadzieje że bede miała szczęście i trafie na kompetentne osoby, a tam pracuje około 80 położnych.

anha:

--- Cytuj (zaznaczone) ---skabusewali mnie tam nie informując, że moge wybrać szpital
--- Koniec cytatu ---
Jak to Cię skabusewali? Masz prawo wyboru szpitala.Jak nie chcesz tego to wybierz inny.

--- Cytat: xxpp w 26 Mar 2010, 12:20:01 ---jedne maja lekki poród i chocby rodziły na ulicy beda go dobrze wspominac, inne mają ciezki i chocby rodziły w pałacu królowej beda niezadowolone.
KAZDA Z NAS JEST INNA!!!!!

--- Koniec cytatu ---
Zgadzam się.
Ja poród i pobyt w szpitalu wspominam bardzo dobrze.

Magda_lena:
a ile czasu  spędziłyście w szpitalu po porodzie sn???
w ulotce czytałam że mozna już 3-4 godz po porodzie ...

xxpp:
z 1 szym dzieckiem zalecają zostac chociaż 3 dni, a z kolejnym jesli czujesz sie na siłach a dziecko jest zdrowe mozesz wyjsc zaraz po porodzie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej