Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...

polskie blachy prosze o info vajen

<< < (33/33)

rey2000:

--- Cytat: medyk w 14 Lis 2009, 15:35:19 --- >:( >:(sluchajcie moi drodzy czy wy myslicie ze kazdy kto tutaj przyjezdza zarobic kase ,bo ma kogo utrzymywac w polsce
 <rodzina > kazdy sobie musi radzic pozdro

--- Koniec cytatu ---
WŁASNIE kazdy niech sobie sam....dziekujemy wszystkim doradcom,mądrusiom,chwalipiętom(dotyczy wszystkich co mają blachy i ich nie mają)
Forum jest po to aby tylko dobrze doradzic,co mozna w danym przypadku, nakabusewac a niee zygac na siebie!
POZDR! 8)

zaZuz:
Emilka, z tą kara to zalezy od urzednika, jA tez w to nie wierzyłam, bo nigdy mnie nien złapali ani nic , i sie smiałam tak jak Ty, a jednak moja przyjaciółka została zatrzymana, zabrali blachy i dowód i dostanie z powrotem jak zapłaci ok.10 000 kr kary  i wtedy bedzie go mogła wywiesc...
w zasadzie te 10 000 to nic w stosunku do ceny dunskiej tego auta

q:

--- Cytat: zaZuz w 15 Lis 2009, 21:06:48 ---Emilka, z tą kara to zalezy od urzednika, jA tez w to nie wierzyłam, bo nigdy mnie nien złapali ani nic , i sie smiałam tak jak Ty, a jednak moja przyjaciółka została zatrzymana, zabrali blachy i dowód i dostanie z powrotem jak zapłaci ok.10 000 kr kary  i wtedy bedzie go mogła wywiesc...
w zasadzie te 10 000 to nic w stosunku do ceny dunskiej tego auta

--- Koniec cytatu ---

a jakis autem sie bujala

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej