Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...
polskie blachy prosze o info vajen
Zurich:
--- Cytat: Peter w 25 Sie 2009, 20:22:35 ---
Auto mam na Polskich numerach i ich nie zmienie bo jestem Polakie, a nie nieudacznikiem z danii jak TY. Mam też w Polsce firmę i auto jest na nią zarejestrowane. I SKAT chciał ale nic nie zrobił.
--- Koniec cytatu ---
Przstan ludziom wciskac kit o Twoim patriotyzmie.Gdyby w Danii auta byly tansze trzy razy niz w Polsce to smigal bys na dunskich numerach.Jestes koles zwykla gnida ktora dba tylko o swoj portwel!!!Nie ojczyzna jest Twoim priorytetem a jest nim szmal.Zygac mi sie chce jak czytam wypowiedzi takich pseudo-patriotów.
do Peter:
Czy mozesz byc tak mily i wyjasnil jak mozna jezdzic pl blachy w dani , majac polska firme dziekujemy
rey2000:
Nie wiem jak to dziala,ale powinno byc blokowane IP na ten portal,po to aby jedna osoba czasami w roznych postaciach,nie psuła tego forum.
Straszenie kogos nie jest dobrym pomyslem(IP komputera)prosze o tym pomyslec.
POZDRrrr all ;)
daniaa:
--- Cytat: vera w 27 Sie 2009, 15:35:35 ---heeheh widac ziamniaki to twój ulubiony temat
jak jeden klocek zacznie o chlebie to drugi jego kumpel kończy na ziemniakach hehehe
--- Koniec cytatu ---
Ciekawe co piszesz, ze chlep nie jest w Danii drozszy, ja place w piekarni za chlep ok. 40-50Kr. Zdawalo sie mi, ze w Polsce chleb mozna kupic taniej niz 20zl, ale skoro tak twierdzisz i jestes Vera najmadrzejszy na tym forum, to prosze o wybaczenie ;D A uzywanie takich okreslen jakie mają panstwo okazje zobaczyc powyżej w cytowanej wypowiedzi, potwierdza brak odpowiedniego wysłowienia się, a także prostackie myslenie, ktoremu nie towarszyszy zadna wartosć.
poly:
Ja jezdze pl blachy juz 6 lat i co nie zlapali mnie nie place im podatkow i nie zaplaca hahaha
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej