Regionalne > Århus, Aalborg ...

spotkania

<< < (4/8) > >>

malinka2305:
powiem tyle jesli nie rozumiecie o czym pisze i w jaki sposob omijajcie ten post szeroki lukiem nie bede niczego zmieniala kto ma chec wybrac sie gdzie kolwiek zapraszam z mila checia lepiej jak bedzie nas wiecej tyle a jesli bedzie nas odpowiednia ilosc beda i odpowiednie tematy do rozmow dla kazdego mysle ze dobrze bylo by zapoznac sie i naprawde nie wciskajcie mi w ust tego co nie powiedzialam ja tylko nie bede nikogo przepraszala ci co nie maja checi sie spotykac po co cokolwiek tu wypisuja? zle sie czujecie czy co sami ze soba niedajecie sobie rady?
fajnie jest kogos zbesztac i zniszczyc cos co moglo fajnie sie zaczac !!!!
ale jak to ja jestem pelna optymizmu wierze ze jest pelno fajnych ludzi tu u nas i wierze ze z checia sie gdzies spotkaja i razem spedza milo czas pozdrawiam ania

Kasia1518:
Z przyjemnością spotkam się i poznam innych polaków. Jeśli udałoby ci się zorganizować takie spotkanie to daj znać. Pozdrawiam.

kingusia79:
Ja również chętnie poznam innych Polsków mieszkających w Danii :) Pozdrawiam :)

Obserwator:
Witam,

Brawo dziewczyny,tak trzymać ,aż sie przyjemnie to czyta teraz,widać ze nie wszyscy poczuli sie obrażenii,
a Ty malinka ciągnij ten temat
pozdrawiam.Sprawiedliwy!!!

rex11:
Dżisus, jak ja dużo straciłem! Dotychczas użerałem się z polonia.dk a tam nudno . A tu tyle baraniny do pożarcia! ;D Malina daj namiar to zrobimy imprę tylko nie GG, mój Mobile nie chce tego brać, może daj cos na pryw. Mam raptem 35 kilo do Arhus i czas. I nie przejmuj sie jak cię tu przyjęli. Wszak Polacy nie gęsi i gęgać umieją!!! ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej