Regionalne > Århus, Aalborg ...
spotkania
mruk:
Wcale bym sie nie chcial spotkac, z kims kto mnie od mrukow nazywa.
malinka2305:
a co nie jest tak tylko tu w dani sa jacys inni polacy udajacy zupelnie kogos innego i bez obrazy plaszczyc sie nie bede ani przepraszac sami wiecie jacy jestescie tylko sie niechcecie przyznac a ci co mieszkaja dalej poprostu nie odpowiadaja tyle calej dani na piwko nie sciagne
lilia:
Aniu! Skąd w Tobie tyle gniewu...? Płaszczyć się...? Przepraszać...?
Aniu, "sami wiecie, jacy JESTEŚCIE"..??? Toż Ty taka sama Polka, jak my wszyscy. A może zamiast jadu, przydałaby się cierpliwość..?
TIA:
--- Cytat: malinka2305 w 27 Sie 2009, 23:47:10 ---a co nie jest tak tylko tu w dani sa jacys inni polacy udajacy zupelnie kogos innego i bez obrazy plaszczyc sie nie bede ani przepraszac sami wiecie jacy jestescie tylko sie niechcecie przyznac a ci co mieszkaja dalej poprostu nie odpowiadaja tyle calej dani na piwko nie sciagne
--- Koniec cytatu ---
TIAA.... TERAZ TO TLUMY Z CALEJ DANII SCIAGNA, POZNAC TE PRZESLODKA ISTOTE ;D
Juta:
Malinko, a nie pomyslalas o tym, ze Polacy mieszkajacy w Århus maja sporo znajomych, takze Polakow, i nie kazdy ma ochote na wypad z Toba? Takie spotkania z obcymi sa fajne dla kogos, kto jest zupelnie sam i sie nudzi. Jaka mamy gwarancje, ze znajdziemy wspolne tematy do rozmowy, ze mamy wspolne zainteresowania? Ja, na przyklad, nie mam ochoty na rozmowy o pieniadzach, pracy, o tym jacy Polacy/Dunczycy sa okropni i tym, jak mi sie zyje w Danii. Jestem tym zmeczona. Wole pogadac z kims o naszych wspolnych zainteresowaniach. Moze inne osoby tez tak maja.
Zamiast terroryzowac forumowiczow, poczytaj i popisz wiecej na forum, w ten sposob latwo znajdziesz kogos, z kim chetnie umowicie sie na piwo w realu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej