Ogólne > Edukacja

studia na ATC luty 2010

(1/2) > >>

cichy:
Czy ktos z forumowiczow wybiera sie do Aarhus Technical College w lutym 2010r ?

mateuszk10:
Ja właśnie zacząłem semestr. Na jaki kierunek się wybierasz ?

felis:
mateuszk10 - czy możesz napisać jak wyglądają zajęcia.

mateuszk10:
Oficjalnie zajęcia zacząłem w poniedziałek jednakże miałem teraz tydzień "zapoznawczy". Większość nauki na moim kierunku jest poprzez prace w grupie (projekty). W 1 semestrze mamy nauczyć się pracy w grupie oraz wybrać specjalizację. W tygodniu mam 20 h zajęć ale jak mamy jakiś większy projekt do zrobienia to trzeba będzie zostać po godzinach i go zrobić na czas. W tym semestrze mam tylko 2 przedmioty można powiedzieć + projekty. Technology & PC and Network. Rozpisane mam po 5 h przedmiotów i 10h projektu. Z tego co nam mówili to oni nie uczą wiedzy oni uczą " Jak zdobywać wiedzę ". Jutro mam 1 zajęcia z tych przedmiotów to napiszę jak one wyglądały. Jak by ktoś miał jakieś pytania to podaje GG 4711152.

@edit Zapomniałem dodać ze jestem na kierunku IT & Electronic engineering i w połowie 1 semestru mamy wybrać albo IT albo Electronic engineering.

http://odsiebie.com/pokaz/5323538---2893.html   -> generalny plan na 2 lata. To jest tylko zarys i wszystko się może jeszcze zmienić z tego co nam mówili.

cichy:
wybieram sie na multimedia design and communication. Tez myslalem nad IT, jak mozesz to napisz na jakie przedmioty klada  nacisk

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej