poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: Internet  (Przeczytany 5815 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline blaugranaks

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 0
  • -Otrzymane: 0
  • Reputacja: +0/-0
Odp: Internet
« Odpowiedź #15 dnia: 27 Wrz 2009, 17:17:10 »
Zdecydowanie 3G. Najszybszy,najlepszy - mam go od 2 lat i zadnych problemow, telefonie komorkowa rowniez w 3G dlatego za internet place tylko 199 - w tej cenie rowniez zasieg w Szwecji i Skype w komorce-wiec zeby pogadac za darmo nie jestem podwiazana do komputera.
A sprzedali Ci go bez problemu jak ja chciałem go kupić to zarządali dokumentu duńskiego ze zdjęciem

Offline KARMA

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #16 dnia: 27 Wrz 2009, 19:04:44 »
Ja nie mialam problemu - pobyt staly, ale czytam na forum ze bywa roznie-moze zmien prawo jazdy na dunskie?Mieszkam tam gdzie wrony zawracaja a zasieg piekny(Gedser) tylko Turbo3G nie zawsze tutaj dociera ale zwykle 3G tez dobrze chodzi-polecam.

Offline martuchnam

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 25
  • -Otrzymane: 30
  • Reputacja: +16/-38
« Odpowiedź #17 dnia: 27 Wrz 2009, 20:21:25 »
ja mieszkam ok 5km od roskilde i tu wogle kiepsko z zasiegiem.oTDC moge zapomniec bo tam nawet kablowka nie dociera ale za to Telia ma zasieg.moze nie za rewelacyjny ale moze byc
Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi obcych. Sama wyznaczam sobie cele, do których  dąże. Potrafie byc nieznosna. Chcialabym móc wszystko. Pragne walczyc o swoje do konca. Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Zaluje kilku niepotrzebnych slów.

Offline dunskiszpieg

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #18 dnia: 31 Paź 2009, 07:52:24 »
Przepraszam za odświeżenie tematu ale muszę sie wypowiedziec o moim doświadczeniach na temat internetu :)
Pierwszy był sonofon . W miarę dobry pod względem predkosci ,ale pod względem zasiegu porażka . Mój wspól lokator tez miał z tej samej sieci . Gdy tylko był w polsce to mój sonofon działał idealnie  , jak tylko wracał  ... kurcze nie mogłem złapac zasiegu ( działało w obie strony ) . Pózniej miałbyc z 3 ale  zażądali  duńskiego paszportu wiec obeszedłem się smakiem :) . Zdecydowałem się na Telia Bardzo dobra pod względem zasiegu , ale okropna pod względem predkosci ;)  . I wreszcie teraz jestem na 3 ( duńska dziewczyna ;) )  W Horsens działa fajnie , ale w Silkeborg już tak fajnie  nie jest ;( za niedługo przeprowadza do  Horsens spowrotem wiec mam nadzieję , że będzie lepiej . Lecz i tak chyba będzie Kablówa zaniedługo :) 
Pozdrawiam

misiok

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: 31 Paź 2009, 08:12:57 »
wez stofenet, dobre łącze a i TV jest w dobrej cenie. Zwłaszcza ze masz dużą biblotekę filmów online.

internetka

• Gość
« Odpowiedź #20 dnia: 01 Lis 2009, 10:38:10 »
tdc to jeden wielki szajs!!!! po 5 latach zmienilam na telelet i jest super, 8 gigusiow i place tylko 60 kr za miesiac!!!!!!!!!! :D polecam!

gosc73

• Gość
« Odpowiedź #21 dnia: 01 Lis 2009, 11:39:01 »
Zdecydowanie 3G. Najszybszy,najlepszy - mam go od 2 lat i zadnych problemow, telefonie komorkowa rowniez w 3G dlatego za internet place tylko 199 - w tej cenie rowniez zasieg w Szwecji i Skype w komorce-wiec zeby pogadac za darmo nie jestem podwiazana do komputera.
Zadecydowanie odmawiam miałem wersja za 299kr strasznie wolny pokazuje inna prędkość niz w umowie straszny powolny przesył danych muli sie przy otwieraniu okien a jak przekroczyłem limit zaraz pismo dostałem ze przekraczam limity i mi zwalniają transfer wtedy porażka na szczescie umowa sie skończyła i pociągałem od sąsiada 10Mbit za free i tak trzymać

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #21 dnia: 01 Lis 2009, 11:39:01 »

pomocy! jak zrobić przelew przez internet?

Zaczęty przez niedzielaDział Pomoc!

Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 24749
Ostatnia wiadomość 02 Wrz 2008, 23:12:28
wysłana przez niedziela
Vejle AAB kablowka i internet

Zaczęty przez qotyDział Pomoc!

Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 9170
Ostatnia wiadomość 15 Paź 2009, 22:14:45
wysłana przez qoty
wypełnienie dagpenge kort przez internet

Zaczęty przez robert73Dział Podatki

Odpowiedzi: 1
Wyświetleń: 7840
Ostatnia wiadomość 21 Sie 2011, 16:43:10
wysłana przez MarcinS
Brak możliwości rozliczenia przez internet.

Zaczęty przez Neffisa83Dział Podatki

Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 9132
Ostatnia wiadomość 28 Mar 2012, 18:57:13
wysłana przez Neffisa83
Internet na Wakacjach w Danii

Zaczęty przez Kubaa10Dział Kopenhaga

Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 9646
Ostatnia wiadomość 21 Lip 2010, 17:06:25
wysłana przez kirizooz