Ogólne > Rodzina ...

Bolesne ząbkowani

(1/7) > >>

EVA77:
Proszę mamy o radę które już to przechodziły-czyli bolesne ząbkowanie. Jaki żel mogę kupić tu dziecku na dziąsełka. Córeczka ząbkuje i płacze nocami, proszę o pomoc.

ankak32:
proponuję gryzaki z żelem w środku.włóż je do lodówki,a potem podaj dziecku.możesz podać na noc syrop przeciwbólowy.żeli tutejszych nie znam.życzę powodzenia

Solvej:
Tu nie kupisz zelu. Gdy ja pytalam patrzyli na mnie jak na "potuczona" ;) .. od zelow dostaje sie pruchnice...

Najlepsze gryzaki wodne z lodowki i tylko takie cos Ci zaproponuja.
Ja kupilam tez takie homoopatyczne tabletki. To rumiankowe i tylko chlodza. Mi nie byly potrzebne, ale sie zabezpieczylam. jakby byly jeszcze dobre moglabym Ci je wyslac albo podpowiedziec gdzie kupilam.
Nie pamietam jak sie nazywaja, jutro moge sprawdzic.

Gryzak jednaj jak najbardziej polecam.

Pozdrawiam

EVA77:
Gryzaki mamy. W dzień jakos sobie radzimy, najgorzej jest w nocy jak sie budzi i płacze, że nie mozna jej uspokoić. Widzę że znów będę musiała ściągać z Polski.

magda27:
EVA77 - my mamy żel Dentinox (oczywiście kupiony w Polsce), podobno najlepszy. Na mojego synka nie działa. Akurat jesteśmy też na etapie ząbkowania, mały nocami budzi się z płaczem kilkanaście razy. Wczoraj przed snem dostał czopek przeciwbólowy i przespał całą noc :))) Spróbuj, jeżeli masz czopki albo syrop przeciwbólowy. U nas tylko to pomaga.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej