Ogólne > Hydepark
Auto kupione ne kredyt w Polsce
rex11:
Mądrze gadasz Sławek, nie słuchaj bab one na samochodach sie nie znają. Gdybys był tak dobry i przesłał mi to uzasadnienie prawne, tylko nie link do niego byłbym bardzo wdzięczny. Pozdro
jest.info:
Na google.com znalazelm jeszcze http://poloniainfo.dk/forum?topic=19281.msg58853#msg58853
;D
zenion:
--- Cytat: sławek w 06 Paź 2009, 22:05:51 ---Podałem tylko przykład, w którym wyraźnie pisze, że Dania "PRZYJĘŁA PRZEPIS" a po angielsku mówię lepiej niż po polsku... google translator nie zawsze prawdę Ci powie...
--- Koniec cytatu ---
Sławku jak to jest z pobytem tymczasowym jak oni to definiuja
vera:
generalnie większość z nas ma pobyt tymczasowy więc żadnego uzasadnienia nie ma po za ewentualnym otrzymaniem pozwolenia na rok.
Po drugie gość który o tym wspomina jeszcze kilka dni temu pisał że pracuje dla PL firmy na terenie PL a to całkiem inny temat. Sławek mieszasz pojęcia.
sławek`:
Nie wiem jak oni definiują pobyt, ja na papierze mam tymczasowy. Natomiast to czy masz pobyt stały czy też tymczasowy nie ma znaczenia jeżeli auto jest w kredycie.
Bank w Polsce lub innym kraju Unii nie pozwoli na przerejestrowanie go w trakcie kredytowania, dlatego Dania przyjeła te przepisy o miesięcznym podatku rejestracyjnym. Nic na tym nie tracą, te pieniądze prędzej lub później zasilą ich kasę.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej